Horoszkóp 2018. március 30.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Talán a közeledő Telihold számlájára írható a hullámzó kedélyállapotod. Egyik pillanatban még feldobott vagy, a másikban pedig olyan dolog miatt aggódsz, amely nem fog bekövetkezni. A munkahelyeden könnyedén tudsz egy új helyzethez alkalmazkodni.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Magabiztos, határozott és energikus lehetsz a mai napon. Jó alkalom nyílik arra, hogy eszmecserét folytass másokkal és új önkifejezési formákat találj. A megérzéseid átlagon felül jól működnek, ezért hallgass a mai napon az ösztöneidre. Kiváló a nap kirándulásra, legyen bármilyen idő.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha munkával töltöd a mai napot, akkor nem lesz okod panaszra. Nemcsak igazi örömmunka lesz az, amit végezhetsz, hanem kiváló teljesítményt nyújthatsz, amely miatt megdicsérhetnek, és több bevételed is lehet. Régi baráti kapcsolat megszűnhet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra, amitől boldognak és elégedettnek érezheted magad. A régi kapcsolatokban is olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek erősen befolyásolhatják a jövőképedet. Ha szülő vagy, csemetéd magatartása boldoggá tehet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha olyan kapcsolatban vagy benne, ahol a kedvesednek korábbi viszonyából született gyermeke, akkor ezzel a csemetével légy kedvesebb, gondoskodóbb. Persze csak akkor, ha ez a kapcsolat fontos neked. Művészi élményben is részed lehet, ami feldobottá tehet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A házasságokban, régi együttélésekben el sem mered hinni, hogy a kedvesed igyekszik téged a tenyerén hordozni. Viszonozd az érzéseit, és mond el neki, mennyire fontos neked a kettőtök viszonya, és milyen nagyra tartod őt.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy el kell játszanod a mai napon a békebíró szerepét. Nagyon fontos, hogy pártatlan maradj, mert így érheted el azt, hogy mindkét fél megnyugodjon, és megfogadva szavaidat, valóban békét teremthetsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A konfliktus szinte elkerülhetetlen, különösen, ha nem tudod levetkőzni a mások feletti uralkodási vágyadat. Ha tiszteletben tudnád tartani mások érzéseit, akkor sokkal simábban mennének a dolgaid. Ha dühös leszel, ezt most rendezd, ne cipeld a sértettségedet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Amennyiben a mai napon dolgoznod kell, akkor a csapatmunkára nem vagy alkalmas. Ezért, ha egy mód van rá, akkor tevékenykedj inkább egyedül. Légy rendkívül óvatos, mert ma még egy kenőkéssel is meg tudod vágni magad!

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Az igazi szerelem útja – de bármely más kapcsolatnak is – nem éppen zökkenőmentes a mai napon. Sem te, sem a másik nem enged, egy tapodtat sem. Foglalkozz a kialakult problémával, mert ily módon enyhítheted a létrejött feszültséget.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy a mai napon fellép valamilyen fertőzés, vagy lázas betegség. Mindez különösen igaz akkor, ha dühösnek vagy csalódottnak érzed magad, és agresszív indulataidat nem tudod megfelelően kezelni. A testmozgás például jót tenne.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Konfliktusok, viták, személyeskedések és összetűzések várhatók a mai napon. Még az általában felhőtlen kapcsolatokban is keletkezhet egy rövidzárlat. Meglehet, hogy csatába kell szállnod, de ne utasítsd el a feléd nyújtott baráti jobbot!