Horoszkóp 2018. március 28.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy belebonyolódsz egy titkos szerelmi kalandba. De az is megtörténhet, hogy egy korábbi kedvesed bukkan fel a színen, és hirtelen furcsa érzések uralkodhatnak el rajtad. Soha nem volt aktuálisabb a mondás, miszerint felmelegítve csak a töltött káposzta jó!

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A házasságokban, régi együttélésekben varázslatos pillanatokat élhettek át. De az is lehet, hogy most hoz a sors össze egy olyan személlyel, akivel úgy gondolhatod, hogy a boldogság kék madara beköltözik az otthonodba. Utálatos személlyel ne törődj.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A munkádban történhetnek olyan dolgok, amelyet talán el sem mersz hinni. Boldognak és szerencsésnek érezheted magad, mert végre egy régi álmod is valóra válhat: felettesed olyan kedves lesz, hogy el sem mered hinni, ez veled esik meg.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Remekül meg tudod szervezni az életedet, és mindenre jut időd és energiád, amit csak szeretnél. Amennyiben vizsgázol, vagy állásinterjúra mész, nem kell aggodalmaskodnod, mert az életnek ezen a területén is sikert sikerre halmozhatsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Régi ismerőssel találkozhatsz, de az is lehet, hogy olyan dolgokat jutnak el a fülecskédbe, hogy egyik ámulatból a másikba eshetsz. Egyéjszakás szerelmi kalandban fantasztikus pillanatokat élhetsz át. De folytatásban ne reménykedj!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai nap nem kedvez pénzzel kapcsolatos ügyek intézésének. De az is lehet, hogy olyan esemény történhet meg veled, amely túlságosan szép ahhoz, hogy igaz legyen. Ezért nem szabad semmi olyanra igent mondani, ami a könnyű pénzszerzésről szól.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha pénzről, vagy értékes tárgyakról van szó, akkor a mai napon a helyzet magaslatán állhatsz. Egyszerűen tudod, hogyan kell pénzt csinálni, illetve a bevételeidet növelni. Érdemes a mai napon a nagyobb vásárlásokat bonyolítani, mert jutányos áron szerezhetsz be mindent, amire szükséged van.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy azon veszed észre magad, hogy álmodozással töltöd a mai napot. Ne izgasd magad, ha nem tudod mindazt megcsinálni, amit terveztél. Néha mindenkinek szüksége van egy kis lazításra. Nagyobb vásárlást inkább holnap bonyolíts.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon felkerül szemedre a rózsaszínű szemüveg. Illetve annyira romantikus hangulatban lehetsz, hogy talán a föld felett fogsz járni egy-két lépéssel. Úgy érezheted valakivel, akit szeretsz, lelkileg eggyé váltok.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Előfordulhat, hogy barát révén ismered meg azt a személyt, akit meglátni és megszeretni egyetlen pillanat műve csupán. De az is lehet, hogy ma könnyebben rá tudsz hangolódni mások igényeire, és nem esik nehezedre segíteni, támogatni valakit.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Az újdonságok és izgalmak iránti vágyad új barátokkal hozhat össze a mai napon. De az is lehet, hogy új szerelem bukkan fel az életedben, amely ösztönzőleg hat rád, és amely nem lesz hosszú életű. Ezért élvezz minden vele töltött percet, ami boldoggá tehet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Attól, hogy valami új és izgalmas, még távolról sem elég indok arra, hogy pénzt fektess belé. Ezért tartózkodj mindenféle jónak mondott lehetőségtől, mert ugyan most nem látszik, de később nagyobb veszteséget könyvelhetsz el miatta.