Horoszkóp 2018. március 27.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Szakmai sikerekben lehet részed, ahogy egész életed kiszélesedik, kitágul. Csak közben ne hanyagold el személyes kapcsolataidat sem. A barátaid között van egy olyan személy, akinek a magatartása miatt feszült lehetsz. Próbáld az ő szemével látni a világot, és minden rendben lesz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Fizikailag és szellemileg is nagyon jó karban vagy, szervezeted ellenállóbb a betegségekkel szemben. Az egyetlen dolog, hogy ebben az időszakban hajlamos lehetsz felszedni egy kis súlyfelesleget, ezért nagyon fontos, hogy mértékletes legyél a falatozás során.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A kapcsolataid nagyon kellemes alakulhatnak a mai napon, több új ismeretségre is szert tehetsz, mint általában. Pozitív rezgéseidet, amit érzel, és kisugárzásodat viszonozni fogják azok, akikkel találkozol. Vigyázz azonban, hogy ne építs légvárakat.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Olyan események történhetnek a mai napon, amelyek hatására fejlődsz, érlelődsz, új tapasztalatokra tehetsz szert. Optimistának és magabiztosnak érezheted magad és a pozitív hozzáállásodat a világ is visszatükrözi, ezért érezheted jól magad a bőrödben.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ügyelj nagyon arra a mai napon, hogy nehogy fölényesen viselkedj másokkal szemben. Ha mértékletes tudsz maradni, akkor életednek nagyon pozitív időszakát élheted át, amelyben hallatlanul nagy eredményeket érhetsz el. Értéktárgyaidra jobban ügyelj.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Mindenféle kapcsolatod, akár régi, akár új, akár közeli, akár lazább, most haszonnal kecsegtethet. A másokkal szemben tanúsított kedvességed és nagyvonalúságod hasonló reakciókat válthat ki a környezetedben élőkkel szemben.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha nem utazol, akkor is találkozhatsz olyan valakivel, aki érdekes és különleges, aki olyan hatással lehet rád, hogy talán még a világnézeted is lassú átalakuláson megy keresztül. Kiváló a mai nap vásárlás bonyolítására, orvosi vizsgálatra.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy égsz a tanulási vágytól és ez a nap kiváló alkalom, hogy jelentkezz valamilyen tanfolyamra, vagy újra beülj az iskolapadba. A most kezdődő szerelmi kapcsolatok fantasztikusak lesznek. Határtalanul boldognak érezheted magad.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Készen állhatsz a szellemi-lelki fejlődésre, a tudatod tágítására. A kapcsolataidnak a katalizátorává válhatsz, de az is lehet, hogy olyan új ismeretség tűnhet fel a színen, aki segítségedre lehet. Egy társaságban vezető szerephez juthatsz, csak ne vigyél semmit túlzásba.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Kiváló a mai nap szerződéskötésre, vagy bármilyen társulás létrehozására. Amennyiben jogi problémád van, akkor e körül járhatnak a gondolataid, de ne aggódj, a közeli jövőben a javadra dőlhet el minden. Kolléga magatartása miatt ne idegeskedj, fogadd el őt olyannak, amilyen.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társaddal szemben legyél kedvesebb, akinek most rengeteg problémája adódhat. Légy vele kedvesebb, türelmesebb, akkor a kapcsolatotok megerősödik és kiállja az idő próbáját. Ha szülő vagy, acélozd meg az idegeidet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Nem értél még el a siker tetőfokára, de jó irányba haladsz. Amennyiben ingatlannal kapcsolatos ügyeket kell intézned, akkor kiváló ez a nap erre, mert minden úgy megy, mint a karikacsapás. Ha tanulmányokat folytatsz, ma a memóriád fantasztikusan működik.