Horoszkóp 2018. március 26.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A környezetedben több az olyan ember, aki nagyon szeretne veled kommunikálni, így a rád ragyogó fényből nekik is jutna valamennyi. Ha vannak ellenségeid, akkor őket könnyedén két vállra fektetheted. A barátaid között azonban van olyan, aki irigy rád.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy át kell szervezned a napodat, ami miatt azért ne bosszankodj, mert úgysem tehetsz ellene semmit. Kolléga viselkedése nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy szerencsésnek érezd magad. Rokonnal fontos dolgot beszélhetsz meg.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Nagyobb kedvet érzel olyan feladatok elvégzéséhez, amelyhez korábban nem fűlött a fogad. Olyan személlyel hozhat össze a sors, aki erőteljes befolyással lehet rád. A szerelmi kapcsolatokban fordulóponthoz érkezhettek: semmi sem marad a régiben.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Anyagi haszonra, vagy más előnyre tehetsz szert. Kiváló a nap ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésére, illetve családtag miatt könnyebbnek érezheted az életed. Önbizalmad és magabiztosságodnak köszönhetőn sikert érhetsz el egy régi ügyben.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Soha nem volt még aktuálisabb a mondás, mint a mai napon: az őszinteség a szadizmus szalonképes formája. Ezért jó lenne, ha nem kritizálnál senkit, mert amit mondasz, abból később még nagyobb bajok származhatnak. Külföldi utazás pompás lesz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Azok a kapcsolatok, amelyek most kezdődnek, jótékony hatással lesznek rád. Nem kell megjátszanod magad, mert éppen olyannak fogadnak el, mint amilyen vagy. Mivel a mai nap a gyarapodásé, ezért érdemes most új dolgokba is belevágni, mert sikert érhetsz el benne.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon egy tizenkét éves ciklus kezdődhet az életedben. Ami azt jelenti, hogy az életnek több területén történnek majd változások, amelyhez hol könnyebben, hol nehezebben tudsz majd alkalmazkodni. De összességében fantasztikus idő veszi most kezdetét.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy fontolóra veheted új ingatlan megvételét. Illetve, ha tartós kapcsolatban élsz, akkor a partnered magatartása miatt érezheted kényelmetlenül magad. Itt az ideje, hogy megbeszéld vele mindazt, ami már egy ideje fáj, vagy nehézzé teszi az életed.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Sok munkáért kevés bért! – gondolhatják ezt a munkahelyeden. De az is lehet, hogy egészségügyi probléma miatt anyagilag hátrányos helyzetbe kerülhetsz. Szedd össze magad, és ha még nem vagy teljesen jól, akkor pihenj. Ne félj, a munkát nem fogja elvégezni helyetted senki sem.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A megélhetés frontján történnek nagyon szerencsés dolgok, amely miatt irigyeid száma annyi lehet, mint égen a csillag. Eljött az ideje annak, hogy a tekintetedet befelé fordítsd, és jobban megismerd önmagad, illetve azt, hogy mit, miért teszel.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha saját vállalkozásod van, lehetőséged nyílik a terjeszkedésre és ezt minden bizonnyal sikerre is viszed. A felettesednek ma bátran előadhatod mindazt, ami foglalkoztat, mert mondandód nyitott fülekre találhat. A párkapcsolatban légy alkalmazkodóbb.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy az állásváltoztatáson töröd a fejed és ez akkor is lehetséges, ha a közelmúltban vállaltál el új állást, vagy új pozíciót. Amennyiben párkapcsolatban élsz, a társad rokonának lehet egészségi problémája. Te is tegyél meg érte minden tőled telhetőt.