Horoszkóp 2018. március 25.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek. Elsősorban a te magatartásod miatt alakulhat ki olyan helyzet, amelynek hatására akár búcsút is inthettek egymásnak. De az is lehet, hogy a veszekedés után édes lesz majd a kibékülés…

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Vannak dolgok, amelyeket meg lehet bocsájtani, de elfelejteni sohasem. Így lehetsz most ezzel te is. Ne hallgass most senkire, csak a saját érzéseidre, és ennek megfelelően dönts. Ingatlanügylet bonyolítására kiváló ez a mai nap.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Olyan valaki hozhat ki a béketűrésből, akivel eddig talán nagyon jól viszonyt ápoltál, és talán el sem tudtad képzelni róla, hogy ilyesmire képes. Próbáld meg összeszedni magad, és gondolkodj higgadtan, így elkerülheted a nehéz helyzetet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Pénzügyek alakulása miatt válhatsz a mai napon idegesebbé. Ezért az lenne a legjobb, ha a mai napon nem vásárolnál, illetve elkerülnéd azokat a helyzeteket, amikor a bankkártyád után kellene nyúlni. A párkapcsolatokban feszült lehet a hangulat…

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Amennyiben a mai napon dolgoznod kell, akkor kolléga miatt egyik pillanatról a másikra idegesítő helyzet alakulhat ki. Az is megeshet, hogy olyan feladatot bíznak rád, amelynek megvalósításához egyáltalán nem érzel kedvet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A szerelmi kapcsolatokban egymást követhetik a feszült pillanatok. Arra azonban ügyelj, hogy ne hangozzon el olyan mondat, amely mélyen megsebezheti a lelket, és amelyet nem lehet sem megbocsájtani, sem elfelejteni. Tölts több időt a szabadban.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A házasságokat nehezebbé tehetik a társad problémái, aki most nem tud a közös életetekre figyelni, ez lehet az oka annak, hogy olyan helyzet jön létre, amely akár véget is vethet a viszonyotoknak. Balesetveszélyes ez a nap, légy sokkal óvatosabb.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon nehezebben jöhetsz ki másokkal. Ráadásul elhamarkodhatsz valamit, ami miatt később kellemetlen helyzetbe kerülsz. Ha utazol, akkor pompásan érezheted magad. Rendezetlen, hivatalos ügyek miatt viszont idegessé válhatsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha szülő vagy, akkor csemetéd miatt idegesebbé válhatsz. Ha sikerül megőrizni a nyugalmadat, akkor rá tudod beszélni őt arra, ami szerinted a jövője szempontjából most nagyon fontos lenne. Nagyobb vásárlást most bonyolíts.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy a mai napon érzelmi konfliktusba keveredsz. Ám ha felül tudsz kerekedni az érzéseiden és megfigyeled, milyen hatást gyakorolhatsz másokra, az nagymértékben elősegítheti a személyes fejlődésedet. Valaki ajándékkal kedveskedhet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Vannak emberek a közvetlen környezetedben, akik nem bírnak magukkal. Ez lehet az oka annak, hogy te is egyik pillanatról a másikra válsz idegessé, és olyan valakit küldhetsz melegebb égtájra, akit nagyon nem kellene. Tölts több időt a szabadban.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Izgalmasan alakulhat ez a mai nap. Különösen akkor, ha művészi élményben is részed lesz. Ennek hatására csordultig telhet szeretettel, szerelemmel a lelked. Pénzügyek tekintetében azonban nem alakul minden úgy, ahogyan azt szeretnéd.