Horoszkóp 2018. március 24.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Döbbenten állhatsz valakinek a viselkedése előtt, amelynek elsődleges oka, hogy nagyon távol áll tőled az irigység és a féltékenység érzése. Pénzügyek dolgában azonban sajnos nem állsz a helyzet magaslatán, ami veszteséghez vezethet.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Meg kell próbálni uralkodni az érzéseiden, mert ellenkező esetben saját magad alatt vághatod a fát. Ha képtelen vagy legyőzni az irigység, féltékenység érzését, akkor olyan valakivel kerülhetsz fasírtba, akivel nagyon nem szeretnéd…

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

El kellene kerülnöd a mai napon a veszélyes helyzeteket és az agresszív embereket. Ha nem sikerül, akkor olyan helyzetbe kerülhetsz, amit nagyon nem szeretnél. A mai napon érdemes nagyobb vásárlást bonyolítani, szerződést kötni, költözni.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Egyik pillanatról a másikra alakulhat ki olyan helyzet, amelyet nagyon nem szeretnél. Ha képes vagy a nyugalmadat megőrizni a legőrjítőbb helyzetben is, akkor viszont nem lesz okod panaszra. Valakinek az irigységén próbálj meg felülemelkedni.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Előfordulhat, hogy képtelen vagy feldolgozni egy korábbi eseményt. Még mindig ugyanazon a témán járhatnak a gondolataid, ami azért nem jó, mert ami megtörtént, azon nem tudsz változtatni. Lépj tovább, különben még megbetegítheted magad.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A párkapcsolatok szakítópróba elé kerülhetnek, és nem biztos, hogy kiállják a próbát. De megeshet, hogy valaki annyira irigy rád, hogy olyan dologgal állhat elő, amiből semmi sem igaz, és amellyel elbizonytalaníthat. Balesetveszélyes a nap, légy óvatos.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy a sok vihart megélt párkapcsolatokban is eljön a búcsú pillanata. Ha nem szeretnél elválni, akkor ne akard a társadra kényszeríteni az akaratodat és ne fogadd meg senki tanácsát. Légy a társa a nehéz időkben is.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan esemény történik, amikor neked kell majd igazságot tenni. Amihez semmi kedvet nem érezhetsz. A munkahelyeden izgalmas helyzet jöhet létre, még az is megeshet, hogy búcsút inthetsz a jelenlegi helynek, vagy kollégának.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Balesetveszélyes ez a nap, légy óvatos. A pénzedre és az értéktárgyaidra is jobban kellene ügyelned, mert veszteség érhet. Az lenne a legjobb, ha nem politizálnál, mert olyan valakivel veszhetsz össze ennek hatására, akivel nagyon nem kellene.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Türelmetlenebb lehetsz a mai napon és olyan dolgon is felkaphatod a vizet, amit talán korábban észre sem vettél. Izgalmasan alakulhat ez a mai nap, amikor valaki igyekszik a kedvedben járni. Míg valaki mindent megtehet, hogy bosszantson.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy olyan dolgot hallasz, hogy leesik az állad. Egyik csodálkozásból a másikba eshetsz. A történtek hatására még az is lehet, hogy átértékelheted a saját életedet. A kapcsolataidban is leltárt készíthetsz…

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Nagyon fontos, hogy csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. Valami túlságosan szép, hogy igaz legyen. Ezért lényeges, hogy pénzügyek terén teljesen őszinte légy saját magadhoz, így elkerülheted a veszteséget.