Horoszkóp 2018. március 23.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. De az is lehet, hogy a munkahelyeden alakulhat ki olyan helyzet, amelyet nagyon nem szeretnél. Váratlan találkozás viszont felvillanyozhat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon érdemes olyan témában beszélgetést kezdeményezni, amely a jövőddel kapcsolatos. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Ha szeretnél az életeden változtatni, akkor most kellene a tettek mezejére lépni, mert sikeres lehetsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Valakinek a viselkedése előtt döbbenten állhatsz. De az is lehet, hogy olyan találkozásra kerülhet sor, amely miatt nagyobb energiákat kellene megmozgatnod, hogy elérd azt, amit szeretnél. Ha tanulmányokat folytatsz, sikert érhetsz el.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy egy régi kapcsolatban olyan érzelmek áraszthatják el a lelked, amely miatt hirtelen nem ismersz magadra. Rájöhetsz arra, hogy akiről azt gondoltad: közömbös vagy iránta, most épp az ellenkezőjét érzed. Pénzedre jobban vigyázz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ügyelned kell a mai napon arra, hogy ne kövess el hibát, illetve kollégával szemben légy kedvesebb. Mert különben saját magadat hozhatod kellemetlen helyzetbe. Sőt, akár még anyagi veszteséget is elkönyvelhetsz miatta. Izgalmas találkozás felvillanyozhat.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon többször juthat eszedbe a múlt. Legszívesebben visszacsinálnál egy helyzetet, de erre nem ad lehetőséget a sors. Ezért nem érdemes olyan dolog miatt fáradozni, amiről tudod, hogy a megvalósulásának az esélye nulla.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A párkapcsolatokban még az is megtörténhet, hogy útjaitok elválnak. Kivéve akkor, ha megerőlteted magad, és igyekszel a felmerülő problémát megoldani. Nagyon fontos, hogy senkinek a tanácsát ne kövesd, mert ez tévútra vihet benneteket.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A munkában jöhet létre nehéz helyzet. De az is megeshet, hogy kolléga állhat elő olyan dologgal, amivel nem tudsz azonosulni. Mivel most nagyon jól tudsz kommunikálni, érdemes lenne vele beszélni, mert meggyőzheted őt a magad igazáról.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meglehet az idegességre. Az lenne a legjobb, ha a megérzéseidre hallgatnál – főként pénzügyekben -, mert így elkerülheted a nagyobb veszteségeket. Szerelmi kapcsolat miatt nem érdemes könnyet ejteni.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Kapcsolataid alakulása miatt minden okod meglehet az idegeskedésre. Ha képes lennél az alkalmazkodásra, akkor akár olyan helyzetet is elérhetnél, amely miatt irigyeid száma annyi lehetne, mint égen a csillag. Külföldi utazás fantasztikus lesz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha egészségi problémád van, akkor megtörténhet, hogy új gyógyszert, vagy új gyógymódot ajánlanak, amellyel sikert érhetsz el. Ha most kerülne sor nagyobb utazásra, akkor ezen áldás van. Ha most foglalod le a nyári utazást, a legjobbkor teszed.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Izgalmasan alakulhat a mai napod, amikor olyan dologra is sor kerülhet, amelyben roppant sikeres lehetsz. Éppen ezért kellene a jó eredményeidet titokban tartani, mert van olyan a környezetedben aki annyira irigy, hogy meg tudna fojtani egy kanál vízben.