Horoszkóp 2018. március 22.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Az is lehet, hogy régi téma kerülhet a mai napon terítékre, és te nagyon gyorsan és könnyedén megtalálod minden problémára a megoldást. Nagyon jól tudsz a mai napon alkudozni, ezért használd ki ezt a képességedet, most elérheted azt, amit akarsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Olyan esemény történhet, amelynek hatására az irigység vagy a féltékenység érzése járhatja át minden porcikádat. Próbáld meg ezeket a negatív érzéseket legyőzni, mert ezek csak tévútra vihetnek. Pénzügyeid alakulása miatt viszont örömet érezhetsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Abban a közösségben, amelynek te is tagja vagy, olyan helyzet alakulhat ki, hogy hirtelen azt sem tudod: ébren vagy-e, netán álmodsz? A siker érdekében próbálj meg alkalmazkodni. Így használhatod ki azt a remek helyzetet, ami most adódhat.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Most minden idegszáladdal a munkádra kellene koncentrálnod. Még az is lehet, hogy duplán kell fáradnod, vagy olyan feladatot ellátnod, amelyhez sem kedvet, sem erőt nem érzel. A megérzéseid most tökéletesen működnek, hallgass rájuk…

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Munkával kapcsolatos ügyek kerülhetnek most a terítékre. Olyan információk birtokába kerülhetsz, amelyeket felhasználva előnyt élvezhetsz. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor nem a szerencsében kellene bíznod, hanem szorgalmasan tanulni.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon érdemes lenne pénzzel kapcsolatos ügyeket bonyolítani. Minden hivatalos dolgot könnyedén intézhetsz. Ha orvoshoz kellene fordulnod, akkor a körülmények alakulása miatt meg kellene acéloznod az idegeidet, hogy ne omolj össze.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A családod tagjai között vannak olyanok, akik miatt nehéz helyzetbe kerülhetsz. De az is megeshet, hogy költözés során merülhet fel olyan helyzet, amit nehezen vagy egyáltalán nem tudsz kezelni. Kérj segítséget, és fogadd meg, amit tanácsolnak.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is megtörténhet, hogy negatív személy kerül a környezetedbe, aki úgy viselkedik, mint egy energiavámpír. Próbálj meg nagyobb távolságot tartani tőle. Pénzügyeid irigylésre méltóan alakulhatnak, az irigyek miatt inkább tartsd titokban.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek. Még az is lehet, hogy a féltékenység zöld szemű szörnyetege ütheti fel a fejét, és teheti nehezebbé az életeteket. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor az irigység mardoshatja a lelkedet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Meg kellene próbálnod kontroll alatt tartani az érzéseidet, mert ha szabadjára engeded, akkor olyan dologba mehetsz bele, amibe nagyon nem kellene. Ha egy mód van rá, akkor tartsd távol magad a politikától, mert ebben a témában nem járhatsz jól.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ne avatkozz bele senkinek az életébe. Ne adj tanácsot még akkor sem, ha kérik. Ha valaki rád bízza a titkát, akkor arra nagyon vigyázz és ne add tovább. Balesetveszélyes ez a nap, légy sokkal óvatosabb, és mindenhova indulj korábban.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Pénzügyek dolgában sajnos a mai napon nem állsz a helyzet magaslatán. De az is lehet, hogy olyan valaki adhat tanácsot, aki nem szavahihető, és a nyereség helyett könnyen veszteség lehet. Ha szülő vagy, gyermekeddel légy őszinte.