Horoszkóp 2018. március 21.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Jó hangulatban lehetsz a mai napon, amelynek több oka is lehet. A legfontosabb, hogy az életnek olyan területein érhetsz el sikereket, amelyek téged is meglephetnek. De az is megtörténhet, hogy olyan hír juthat a fülecskédbe, amely boldoggá tehet.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Összességében kellemesen alakulhat ez a mai nap, amikor több dolog alakulhat a kedved szerint. Olyan valaki kedveskedhet neked, akiről ezt eddig el sem tudtad talán képzelni. Ha utazásra kerülne sor, akkor izgalmas napok elé nézhetsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Sikeres lehet ez a nap, de az elért eredménnyel ne dicsekedj el, mert a környezetedben több a gonosz, irigy ember, mint gondolnád, a negatív megnyilvánulásaikkal pedig csalódást okozhatnak neked. Többször juthat eszedbe a múlt.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Hajlamossá válhatsz a mai napon a túlzásokra. Amivel elsősorban saját magadat hozhatod nehéz helyzetbe. De az is megeshet, hogy olyan dologra mondhatsz igent, amelynél egyelőre még nem látod a buktatókat. Ezért légy sokkal körültekintőbb, mint máskor.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Izgalmasan alakulhat a napod, elsősorban a munkahelyeden történő események miatt. De az is lehet, hogy olyan pletyka juthat a fülecskédbe, amely miatt egyik döbbenetből a másikba eshetsz. Pénzügyeid jól alakulhatnak, ami örömmel tölthet el.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Összességében kellemesen alakulhat a mai napod, hiszen több dolog alakulhat úgy, hogy örömödben talán fülig érhet a szád. De az is megeshet, hogy szőnyeg alá söpört probléma kerülhet terítékre, és ennek a problémának pont kerülhet a végére.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Döntéshelyzet alakulhat ki, amelynek során nem lenne szabad a környezeted véleményét kikérni, mert ők tévútra vihetnek. A legjobb az lenne, ha hallgatnál a megérzéseidre, mert ezek most nem csalnak meg. Szerződéskötésre kiváló a mai nap!

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Bonyolultnak bátran nevezhető ez a nap, amikor olyan feladatot kell megoldanod, amelyről az első pillanatban úgy gondolhatod: lehetetlen. Aztán ahogy jobban beleásod magad a témába, rájöhetsz, hogy ez nem is ördöngösség: sikert érhetsz el.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha szerelemről van szó, akkor a mai napon kevésbé érezheted magad szerencsésnek. Ha szülő vagy, az is megeshet, hogy a gyermeked viselkedése miatt minden hajszálad égnek állhat. Pénzügyek tekintetében sokkal óvatosabbnak kellene lenned.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Valakinek a viselkedése előtt döbbenten állhatsz. De az is megeshet, hogy olyan esemény történik, amely miatt összeszorulhat a lelked. Régi baráti kapcsolatot azért nem érdemes felújítani, mert tőle semmi jóra nem számíthatsz az elkövetkező időkben sem.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A sikeres kommunikáció napja lehet ez a mai. Amikor olyan dologban is előre léphetsz, amelyben talán már jó ideje csak egy helyben topogtál. Most érdemes új dologba vágni, mert az életnek olyan területén is sikeres lehetsz, ahol eddig még nem tettél próbát.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Vannak a környezetedben olyanok, akik irigységükben legszívesebben meg tudnának fojtani téged egy kanál vízben. Ezért, ha az élet bármely területén sikert érsz el, azt nem kellene megosztanod senkivel, így kerülheted el a csalódást, kiábrándulást.