Horoszkóp 2018. március 20.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy ízlésbeli vita alakulhat ki, amelyben azért nem érdemes részt venni, mert úgysem tudod az illetőt befolyásolni. Így aztán csak az energiádat pazarolod. Különösen igaz ez a felettesedre. Hagyd rá, amit mond, így lesz béke és nyugalom.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy olyan gondolatok foroghatnak a fejecskédben, amelyek a jövőddel kapcsolatosak. Érdemes lenne az ötletedet megosztani olyan valakivel, akiben megbízol, mert nagyon jó tanácsot kaphatsz, amit megfogadva sikert érhetsz el.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Nincs annyi pénz, amennyi elég lenne! Ám Fortuna támogatását a mai napon élvezheted, ezért most kellene a tettek mezejére lépned, ha pénzről van szó. Rokon támogatására sajnos nem számíthatsz…

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy az ajtódon kopogtathat a múlt. Olyan dologgal kell foglalkoznod, amelyről azt hitted, hogy a végére pontot tettél. De az is megeshet, hogy olyan valaki bukkanhat fel az életedben, akiről régen hallottál. Próbálj a találkozáshoz jó képet vágni.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is megtörténhet, hogy olyan valakit sodorhat utadba az élet, akinek a hatására a későbbiekben sikereket érhetsz el. Ha külföldre utazol, akkor jobban meg kell szervezned az utazást, mert a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan most látszik.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Annyira jó a rábeszélő képességed, hogy talán még homokot is el tudnál adni a sivatagban. Használd ki ezt a helyzetet, mert most könnyedén elérheted a céljaidat, meg tudod valósítani a terveidet. Olyan valakivel is találkozhatsz, aki jókedvre hangolhat.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban akkor lesz harmónia, ha a társadnak nem mondasz ellent. A környezetedben több olyan ember lehet, akik miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Próbáld megőrizni a türelmedet, így érhetsz el sikert.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Annyi a bogaras ember a környezetedben, mint égen a csillag. De az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki a későbbiekben kialakuló nehéz helyzetben a segítségedre lehet. Ha szülő vagy, csemetéddel szemben következetesnek kellene lenned.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy a szerelmi kapcsolatokban nehezen kezelhető helyzet alakul ki. De megeshet, hogy a gyermeked miatt feszülhetnek meg az idegeid. Ha művészi élményben lenne a mai napon részed, akkor ez feltöltheti energiaraktáraidat.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Vannak a környezetedben olyanok, akiket csak akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. De megeshet, hogy azt a személyt sodorhatja utadba az élet, akiről már jó ideje nem hallottál semmit. Most érdemes körülnézni az álláspiacon!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Érdemes lenne olyan dologba kezdeni, amelyről egy ismerősöd beszél. Ha ezt az ötletet megvalósítod, akkor hallatlanul sikeres lehetsz. Érdemes most nyaralást befizetni, illetve minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van!

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Pénzügyek terén bonyolult helyzet alakulhat ki. Ezért érdemes lenne a családi költségvetést átalakítani, mert így jut és marad is. Olyan valakiről hallhatsz, akivel már jó ideje nem találkoztál. Régi szerelmi kapcsolat folytatódhat új kerékvágásban.