Horoszkóp 2018. március 19.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében pompás lesz ez a mai nap, amikor még az is előfordulhat, hogy az élet több területén is sikert aratsz. A figyelem középpontjában is állhatsz a mai napon, ezért nagyon figyelned kellene arra, hogy kinek, mit és hogyan mondasz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Előfordulhat, hogy valaki elkezd utánad nyomozni. De az is megtörténhet, hogy valaki szem- és fültanúja lesz valaminek, amit igyekeznél titokban tartani. Ezért a mai napon figyelmesebben kellene kommunikálni, így kerülheted el a kellemetlenséget.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan esemény történhet, amely miatt örömödben talán a föld felett lebeghetsz egy-két méterrel. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel a későbbiekben szorosabb, baráti kapcsolatot ápolhatsz majd.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Olyan sok munka szakadhat a nyakadba, hogy azt sem tudod, mihez kezdj. Próbáld megőrizni a higgadtságodat, így elkerülheted a káoszt, illetve hibátlanul tudod elvégezni a munkádat. A szerelem ege vakítóan kék lehet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Izgalmasan alakulhat a mai napod, amikor olyan találkozásban is részed lehet, amely felvillanyozhat. A jó szervezőkészségednek köszönhetően még egy régi, esetleg halogatott munkának is a végére tudsz járni. Nagyobb vásárlást most bonyolíts.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Kellemesnek ígérkezik ez a nap, mivel a környezetedben van egy olyan személy, aki igyekszik a kedvedben járni. De az is megeshet, hogy valakit kellemes meglepetésként érhet a te kedvességed, a barátságos magatartásod.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Minden idegszáladdal a magánéletedre kellene koncentrálnod, mert az életnek ezen a területén alakulhatnak úgy a dolgok, ahogyan nagyon nem szeretnéd. Ezért lépj a tettek mezejére, és alkalmazkodj a társadhoz. Így kerülheted el a nagyobb bajokat.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is megtörténhet a mai napon, hogy egészségi probléma alakulhat ki. De arra is lehetőséget kínálhat a sors, hogy a munkahelyeden őrült helyzet jöjjön létre. Próbáld megőrizni a nyugalmadat, mert így elkerülheted a veszteséges helyzetet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy minden gondolatod egy olyan személy körül foroghat, aki egykor fontos szerepet játszhatott az életedben. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt talán még a rutinon, a bevett szokásokon is változtatnod kellene.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nagyobb figyelmet kellene fordítanod a rokonaidra, az otthonodra. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának. Illetve ha van testvéred, akkor ő minden idegszálával a pénzre koncentrálhat. Az lenne a legjobb, ha a segítségére sietnél.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Nagyon jól meg tudod szervezni az életedet a mai napon. Olyan dologra is jut idő és erő, amelyet talán már egy ideje halogatsz. A családodban olyan esemény történhet, amely miatt akár könny is csilloghat a szemedben. Nagyobb vásárlást most bonyolíts.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálnod, amelyből most nincs annyi, amennyi elég lenne. De az is megeshet, hogy olyan kiadásra kerülhet sor, amely nagyon megéri az árát. Most érdemes a későbbi nyaralást lefoglalni.