Horoszkóp 2018. március 18.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Nem értél el még a siker tetőfokára, de jó úton vagy, folytasd csak így, tovább. Nagyon fontos, hogy ne válj arrogánssá vagy egocentrikussá. És ne akarj túlságosan nagyot ugrani a megfelelő, biztonsági háló nélkül. Balesetveszélyes a nap, légy óvatos.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is megtörténhet a mai napon, hogy elismerésben részesülsz. Úgy érezheted, hogy az egész életed kitágulhat az új élmények, emberek vagy éppen helyszínek hatására. Csak az a fontos, hogy most ne vigyél túlzásba semmit.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Olyan ötlet pattanhat ki a fejecskédből, amely korszakalkotónak bátran nevezhető. A munkában, megélhetésben is rövidesen olyan dolgok történhetnek, amelyet a legmerészebb álmodban sem mertél talán eddig látni.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Itt az ideje, hogy ráhangolódj belső énedre és nagyobb önismeretre tegyél szert. Bízz fejlődő képességedben és bizonyára lesz is erre számos alkalom. Ha szülő vagy, tölts több időt a gyermekeddel, akinek most nagy szüksége van rád.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Magabiztos lehetsz, optimista, békés és nyugodt. De ne légy öntelt, és ne vidd túlzásba a dolgokat semmilyen téren. A környezetedben többen vannak, akikre nagy hatást gyakorolhatsz, így örömmel tartózkodnak veled.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai – és talán a következő – napokban is nagyobb lehet az ambíciód, az önbizalmad. Kész leszel keményem megdolgozni a sikerért, és úgy érezheted, csodákra is képes lennél. És ez így is van, csak ne becsüld túl a képességeidet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy egyik pillanatról a másikra olyan lehetőséged adódik, amely miatt irigyeidnek a száma annyi lehet, mint égen a csillag. De az is megeshet, hogy váratlan találkozás miatt új jövőképe kezd kirajzolódni előtted…

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Eljött az idő arra, hogy a tekintetedet befelé fordítsd a személyes fejlődésed miatt. Illetve most tudod elvarrni múltad laza szálait, és biztonságos helyzetet teremthetsz nemcsak a magad, hanem a szeretteid számára is.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy befolyásos személyek révén előmozdíthatod érdekeidet. Sőt, komolyabb pénzügyi tranzakciók lebonyolítására is sort keríthetsz, mert az életnek ezen a területein gyorsabban és könnyebben érhetsz el sikereket, eredményeket.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nagyon jó arra az idő, hogy rendezd másokkal az esetleges nézeteltéréseidet, hogy bocsánatot kérj olyan valakitől, akit talán megbántottál. Pénzhez is juthatsz. Olyanhoz, amelyre nem számítottál, és ez jó hatást gyakorol a kedélyedre.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon szinte minden simán megy. Szívesen töltheted az idődet barátok, vagy családtagok társaságában. Mindnyájan jól is érezhetitek magatokat. Viszont ha dolgoznod kell, akkor ne ess túlzásokba, ne erőltesd meg magadat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy lelked csordultig lehet szeretettel, szerelemmel. Ám nem biztos, hogy aki iránt ezt érezd viszonozza ezt. Ezért nagyon fontos, hogy ne áraszd el őt az érzéseiddel, mert lehet, hogy az ellenkezőjét éred el vele, mint amit szeretnél.