Horoszkóp 2018. március 17.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Érzékenyebb lelkiállapotban lehetsz a mai napon, ezért olyan dolgon is megsértődhetsz, amely azelőtt fel sem tűnt neked. Többször eszedbe juthat egy olyan személy, aki korábban fontos szerepet játszott az életedben. Aki miatt könnyet is ejthettél.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor éghet a kezed alatt a munka. Kollégával ugyan nehezebben tudsz most kijönni, de ez nem zavar túlságosan. Ha vannak titkaid, azokra nagyon kellene vigyáznod, mert lehetőség van arra, hogy napvilágra kerüljön.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Fizikailag és szellemileg is nagyon jó karban lehetsz ezen a napon. Szervezeted is ellenállóbb a betegségekkel szemben. Ha ennek ellenére egészségi problémával küszködsz, akkor most a gyógyulás útjára léphetsz. Társaddal légy türelmesebb.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A kapcsolataid a mai napon roppant kellemesen alakulhatnak. Még az is lehet, hogy új ismeretségre is szert tehetsz. Vagy találkozhatsz valakivel, akivel korábban nagyobb szerepet játszhattatok egymás életében. Vásárlás bonyolítására jó a nap.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel szorosabbá válhat a mai napon a kapcsolatod. Illetve olyan dologgal állhat elő, amelyet teljesíts. Ez jó hatással lehet a későbbiekre is. Ha falatozásról van szó, ismerj mértéket, mert a kilók észrevétlenül szaladhatnak fel rád.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Mindenféle kapcsolatod, régebbi vagy újabb, közeli vagy lazább, most haszonnal kecsegtet. Másokkal szemben tanúsított kedvességed és nagyvonalúságod hasonló reakciókat válthatnak ki a többiekből is. Ezért érezheted jól magad a bőrödben.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Kiváló a mai nap utazásra. Ha nem utazol sehova, akkor megtörténhet, hogy kellemes, érdekes, különleges emberekkel találkozhatsz. Akik nagyon jó hatást gyakorolhatnak a kedélyállapotodra. Amit ma eltervezel, azt később sikerre viheted.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy éghetsz a tanulási vágytól. De az is lehet, ha szülő vagy, akkor a gyermekednek sokat segíthetsz, aki ennek hatására sikert sikerre halmozhat. Az is megtörténhet, hogy egy új szerelmi kapcsolat van kialakulóban, ami elvarázsolhat.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Amennyiben tartózkodni tudsz az arroganciától és nem feledkezel meg azokról az apró részletekről, amelyek a jó kapcsolatokat működtetik, akkor most profitálhatsz belőle, és így ez egy igen hasznos nap lehet. Barát jó hatást gyakorolhat a kedvedre.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Kiváló a mai nap szerződéskötésre. Amire most igent mondasz, azzal a későbbiekben fantasztikus sikert érhetsz el. Érdemes lenne a rokonokkal tölteni a napodat, akik között van olyan, akinek nagyon hiányzik a veled való találkozás, beszélgetés.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Akár régi, akár új kapcsolatról van szó, azok most kölcsönösen gyümölcsözőek lehetnek. Előfordulhat, hogy valaki most léphet be az életedbe, aki több szempontból is a segítségedre lehet. Aki miatt könnyebbnek érezheted a hétköznapokat is.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy egy új szerelem veheti most kezdetét. De az is megtörténhet, hogy aki iránt plátói rajongást éreztél, azzal a kapcsolatod olyan mederben folytatódhat tovább, amely miatt örülsz, de ugyanakkor kicsit félsz is.