Horoszkóp 2018. március 16.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor szinte éghet a kezed alatt a munka. Nagyon gyorsan érhetsz el olyan eredményt, amellyel magad is elégedett lehetsz. De az is megeshet, hogy valakinek a segítségére kell lenned, ami szintén nem esik nehezedre.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Bármennyire is két lábbal állsz a realitások talaján, a mai napon a megérzéseid átlagon felül jól működhetnek. Ezért hallgatnod kellene mindarra, amit az ösztöneid diktálhatnak, mert előnyös helyzetbe kerülhetsz, vagy kellemetlenséget úszhatsz meg.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Vannak olyanok a környezetedben, akik miatt talán még a nem létező szőrszálaid is égnek állhatnak. De az is lehet, hogy olyan valakiről hallhatsz hírt, aki egykoron sokat jelentett neked. Ha szülő vagy, csemetédnek nagy szüksége lehet rád.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha egy mód van rá, akkor a mai napon tölts több időt lazítással. Próbáld meg kipihenni magad, és erőt gyűjteni a következő hetekre, mert nagyon sok lesz a megoldandó feladat, amihez sokkal nagyobb erőre és energiára lesz majd szükséged.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha wellness szállodában mulatod az időt, akkor pompásan érezheted magad. Minden adott lesz ahhoz, hogy tökéletesen ki tudd pihenni magad. Ha dolgoznod kell, akkor sem lesz okod panaszra, mert nagyobb kedvet érezhetsz a munka elvégzéséhez.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Az lenne a legjobb, ha a mai nap a pihenés, a szórakozás, a könnyedség jegyében telne. De ha vendégségbe készülsz, akkor is pompásan érezheted magad. Illetve ha te leszel a vendéglátó, akkor most kitehetsz magadért. Elismerésben lehet részed.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Összességében jól érezheted magad a bőrödben. Olyan dolgokat csinálhatsz, amelyek nagymértékben hozzájárulhatnak a jó kedélyállapotodhoz. A mai napon remekelhetsz a konyhában: olyan fogásokat készíthetsz, amivel nagy sikert érhetsz el.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Összességében remek lehet a mai nap, amikor több dolog alakulhat a kedved szerint. Ha utazol, nagyon jól érezheted magad. Ha kirándulsz, fantasztikus élményben lehet részed. Ha vásárolsz, anyagilag most nagyon jól járhatsz. Tölts több időt a szabadban.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Érdemes lenne a mai napodat olyan személyek társaságában tölteni, akiket nagyon szeretsz, akik közel állnak hozzád. De az is megeshet, hogy a hosszú hétvégén elsősorban magadra figyelsz. Ami azért jó, mert energiaraktáraidat feltöltheted.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Izgalmasan alakulhat a mai napod. Még az is lehet, hogy olyan valakivel találkozhatsz, aki miatt nem csak eszedbe juthat a múlt, hanem ez a személy remek hatást gyakorolhat a kedélyállapotodra. A megérzésedre a mai napon hallgatnod kellene.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt többet aggodalmaskodhatsz. De az is lehet, hogy olyan hír juthat a fülecskédbe, amely miatt feszültté válhatsz. Nem eszik azonban olyan forrón a kását. Vagyis a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan most látszik.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Minden okod meg lehet a mai napon az örömre. A jókedved pedig vonzóvá tehet, és olyanok is a társaságodban szeretnének lenni, akikről ezt korábban talán nem is gondoltad. Ha egy mód van rá, a családod tagjaival tölts el több időt!