Horoszkóp 2018. március 15.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Legyen a mai napon bármilyen az időjárás, tölts egy kis időt a szabad levegőn, mert erre van szükséged ahhoz, hogy bírd majd a következő időszakban az iramot. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társadat kedved szerint befolyásolhatod.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Az lenne a legjobb, ha a mai napon nem csinálnál mást, mint lógatnád a lábadat. Kipihennéd magad, és felkészülnél a következő időszakra. Ugyanis olyan sok feladat előtt állsz, amelyhez nagy erőre és energiára lesz majd szükség. Érdemes lenne rövidebb túrán részt venni.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Alapvetően nem lesz okod panaszra. Különösen akkor, ha olyan programot csinálnál, amelyet már egy ideje elterveztél. Sőt, ha kellett hozzá előzetes foglalás, akkor biztos lehetsz benne, hogy az ilyen terved most nagyon jól sikerül, nagyon bejön…

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A közvetlen környezetedben lehet az a személy, aki annyira igyekszik, hogy ezzel a magatartással kihúzhatja nálad a gyufát. Próbálj meg türelmet erőltetni magadra, mert csak így kerülheted el a bosszantó helyzetet, amely az energiáidat rabolhatja.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor próbálj meg úgy hozzáállni, hogy más is hozzáférjen. De az is lehet, hogy olyan valakivel szervezhetsz közös programot, akivel egészen másként gondolkodtok ugyanarról a témáról. Ez pedig inkább fejleszt, mint hátráltat.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy egy olyan ismerőst kell megvédened, akivel nagyon szoros kapcsolatot ápolhatsz. Az illetőt pedig tájékoztatnod kellene arról, hogy mi folyik a háta mögött. Érdemes lenne a ruhaneműid között selejtezést tartani.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A közvetlen környezetedben van az a személy, akinek a stílusa miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Ha nem akarsz haragot, kibékíthetetlen ellentétet, akkor mielőtt megszólalsz, számolj el legalább tízig, így kerülheted el a kellemetlenséget.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha kollégával vagy munka során megismert személlyel töltöd a napodnak egy részét, akkor nem lesz okod panaszra. Ha szülő vagy, akkor csemetéd olyan dologgal állhat elő, amely miatt talán még könny is szökhet a szemedbe. Testmozgás most ajánlott!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még akkor is egyedül érezheted magad, ha van párkapcsolatod, vagy családban élsz. Ezért most lenne érdemes előadni azt a problémádat, amely már talán egy ideje nem hagy nyugodni, és amely miatt erős benned a magány szorongató érzése.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Érdemes lenne a mai napon részt venni különböző rendezvényen, ahol olyan személyekkel találkozhatsz, akivel talán fél szavakból is megérthetitek egymást. Ha a mai napot az otthonod szebbé tételének szenteled, akkor minden gyorsan és könnyen megy.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Összességében kellemesen telhet ez a mai nap. Olyan személyekkel futhatsz össze, akikkel öröm beszélgetni. Akiket szívesen avathatsz be a titkaidba. Ha az interneten szörfölgetsz, olyan dologra bukkanhatsz, amely miatt a lélegzeted is elakadhat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Pompás nap lehet ez a mai, különösen, ha olyan személlyel töltöd, aki közel állhat a szívedhez. Ha kulturális eseményen veszel részt, akkor lelki és szellemi energiaraktáraidat is feltöltheted, ami hozzájárulhat a jó közérzethez.