Horoszkóp 2018. március 14.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a mai napon nem érdemes minden gondolatodat megosztani a társaddal, mert előfordulhat olyan dolog, ami előtt értetlenül állhat, és ez a viselkedés téged egyik pillanatról a másikra kihozhat a béketűrésből. Értékeidre jobban ügyelj!

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Összességében kellemesen alakulhat a napod. Különösen, hogy olyan valakivel is összehozhat a sors, akivel nagyon szívesen találkozol. Nagyobb vásárlás bonyolításakor meg kellene acéloznod az idegeidet, mert őrjítő helyzetben lehet részed.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Vannak olyan emberek, akiket nem kellene beavatnod a titkaidba. Akikkel nem kellene megosztani a terveidet, mert talán el sem hiszed, hogy több az irigyed, akik a háttérben állva kárt okozhatnak neked. Ha szülő vagy, gyermekedre jobban ügyelj.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor nagyon fontos, hogy minden idegszáladdal a feladataidra koncentrálj, mert a legkisebb hiba is megbosszulhatja magát. Feletteseddel most nagyon jól kijöhetsz, ha bármi gondod van, fordulj hozzá bizalommal.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A kollégáid között akadhatnak olyanok, akik miatt átmenetileg nehezebbnek érezheted az életed. De az is lehet, hogy valaki olyan dolgokkal próbál traktálni téged, amelyektől feszültté válhatsz. Az lenne a legjobb, ha ma azzal foglalkoznál, amit szeretsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Nincs annyi pénz, amennyi elég lenne. Ez lehet a mai nap jelmondata. Ezért nagyon meg kellene nézned, hogy mire adsz ki, így elkerülheted, hogy olyasmire költs, amire valójában nincs is szükséged. Belemehetsz egy kalandba, amit tarts titokban!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A környezetedben most több az olyan személy, akiknek szükségük van a te elismerésedre, a támogatásodra. Ezért ne fukarkodj a dicséretekkel, különösen, hogy ez nem kerül semmibe. Társad panaszát hallgasd meg, de ne adj neki tanácsot.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Kollégáid között vannak olyanok, akiknek a viselkedése előtt döbbenten állhatsz. De megeshet az is, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel nem tudsz közös nevezőre jutni, és ez miatt feszültséget érezhetsz. Ha szülő vagy, gyermeked boldoggá tehet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Előfordulhat, hogy szerelmi kapcsolatban olyan helyzet jön létre, amely miatt elválhatnak az útjaitok. Ha szülő vagy, akkor gyermekeddel légy következetes. Olyan új dologba vághatod a fejszédet, amely sokba fog kerülni, viszont minden pénzt megér.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A következő időszakban hihetetlenül nagy energiával rendelkezhetsz, és képes leszel olyan feladatot is megoldani, amelyet talán már egy ideje halogatsz. Kiváló a mai nap bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyek bonyolítására, nagyobb vásárlásra.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha a mai napon vásárolsz, akkor fel kell készülnöd egy őrjítőnek bátran nevezhető helyzetre. Illetve mivel ezen a napon könnyen előfordulhat, hogy megbírságolnak, ezért jobb, ha elővigyázatos vagy és betartod a szabályokat. Ha párkapcsolatban élsz, a mai napon társaddal légy türelmesebb.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A barátaid között vannak olyanok, akikkel szemben nem hét, hanem tizenhét lépés távolságot kellene tartanod. Így kerülheted el a csalódást és kiábrándulást. A mai napon közlekedés során idegtépő helyzetre kerülhet sor. Indulj mindenhova korábban.