Horoszkóp 2018. március 13.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad megpróbálhat befolyásolni téged, különösen, ha az egzisztenciáról van szó. Amit nem hagyhatsz, mert ha megfogadod mindazt, amit mond, akkor saját magad alatt vághatod a fát. Pénzedre ügyelj!

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha külföldre készülsz, akkor meg kell szervezned a kinti programjaidat, és ehhez tartani magad. Így elkerülheted a nehezen kezelhető helyzetet. Ha pénzről van szó, akkor a mai napon a helyzet magaslatán állhatsz, és több bevételre tehetsz szert.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Összességében kellemesen alakulhat a mai napon. Még akkor is, ha van a közvetlen környezetedben olyan személy, akit akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. Olyan pletyka juthat a fülecskédbe, amelynek minden szava igaz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy irdatlan mennyiségű munka szakadhat a nyakadba. Feletteseddel a kapcsolatod most nem nevezhető harmonikusnak. Ezért jobban jársz, ha az ötleteiddel nem bombáznád őt. Párkapcsolatokban nyugalom várható.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kollégával a kapcsolatod nem nevezhető jónak. Ezért ha az illető rangban feletted áll, akkor ne menj bele vitába. Ha alacsonyabb beosztásban van, akkor is ügyelned kellene a stílusra, mert az illető nem csak érzékeny, hanem bosszúálló is. Később még kellemetlenséget okozhat.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A szerelmi kapcsolatokban a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan azt szeretnéd. Ha tudsz alkalmazkodni a kedvesedhez, akkor nem kerül sor olyan helyzetre, amely mélyen megsebezheti a lelkedet. Értéktárgyaidra jobban ügyelj.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A házasságokban, régi együttélésekben a társad most sokkal érzékenyebb, mint máskor. Ezért ha szeretnéd, hogy ez a viszony jó kerékvágásban folytatódjon, akkor neked kell hozzá alkalmazkodnod. Légy vele türelmesebb és megértőbb.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Az egészségedre jobban kellene ügyelned, mert egy betegség pillanatok alatt ágynak dönthet. De az is lehet, hogy olyan valakivel találkozhatsz, aki igazi energiavámpír, gyorsan elszipkázhatja az erődet. Barátnak mondd el mindazt, ami bánt.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha szülő vagy, gyermeked miatt kissé nehezebbnek érezheted az életet. De az is lehet, hogy egy szerelemnek lehet vége, és ez nincs jó hatással a kedélyállapotodra. Érdemes most olyan új tevékenységbe kezdeni, ami feltölti az energiaraktáraidat.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Összességében kellemesen alakulhat a mai napod, hiszen több dolog alakulhat a kedved szerint. Óriási energiával is rendelkezhetsz, így aztán még olyan dolognak is a végére érhetsz, amelyről ezt korábban el sem tudtad képzelni.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Az is lehet, hogy olyan információ kerülhet a birtokodba, amelynek hatására a döbbenettől talán még a szád is tátva maradhat. Rokonaiddal a kapcsolatod feszültté válhat, de az is megeshet, hogy valaki miatt önként nagyobb terhek nehezedhetnek a válladra.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Pénzügyeid másként alakulhatnak a mai napon. Talán új terveket kellene készítened, amihez tudod majd tartani magad, ezért nem érzed az életet az anyagiak miatt nyomasztónak. Felettesed élete bonyolultabbá válhat, ezért olyan ideges.