Horoszkóp 2018. március 12.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha pénzről van szó, akkor a mai napon sajnos nem állsz a helyzet magaslatán. Ami azt is jelentheti, hogy nem tudsz elég jól gazdálkodni vele. De azt is, hogy több lehet a kiadásod, mint a bevételed, ami miatt kissé lehangoltabb állapotba kerülhetsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha vannak titkaid, azokra a mai napon jobban kellene vigyáznod, mert napvilágra kerülhet, és óriási botrány alakulhat ki belőle. Azokban a párkapcsolatokban, amelyben nem volt minden fenékig tejföl, most a dolgok még inkább ellehetetlenülhetnek.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Soha nem volt még aktuálisabb a régi mondás, miszerint csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Átmenetileg ágyba kényszeríthet egy betegség. Kúráld ki magad, mert ellenkező esetben szövődmény alakulhat ki. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Hiába élsz párkapcsolatban, a mai napon hatalmába keríthet a magányosság érzése. Miközben a te lelked csordultig van szeretettel és szerelemmel. Nincs értelme az érzéseidről beszélni a pároddal, mert értetlenül állhat a mondandód előtt.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy kevesebb kedvet érzel a munkához, ráadásul a kollégák között is vannak olyanok, akik idegesítenek. Így aztán nem csoda, hogy várod a hosszú hétvégét, amikor olyan személyekkel töltheted végre az idődet, akiket szeretsz és akik fontosak neked.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A párkapcsolatok akkor alakulhatnak úgy, ahogy szeretnéd, ha nem hallgatnál senkire. Különösen a rokonoktól ne kérj tanácsot, vagy amit mondanak, engedd el a füled mellett. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A régi párkapcsolatokat az teheti nehézzé, hogy a társadra kívánod erőltetni az akaratodat. Illetve megpróbálod őt befolyásolni, ami miatt hosszú ideig tartó konfliktus alakulhat ki kettőtök között. Nagyobb vásárlás bonyolítására jó a mai nap.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A munkahelyeden történhetnek olyan ügyek, amelyek miatt az idegeid megfeszülhetnek, amely miatt nehezebbnek érezheted az életedet. De az is lehet, hogy kommunikációs zavarok miatt legszívesebben a falba vernéd a fejed.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek. Még az is lehet, hogy régi ügy kerülhet ismét terítékre, amely nincs jó hatással a kedélyállapotodra. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szükség, különben veszteséget könyvelhetsz el.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nem könnyű veled a mai napon. Különösen, hogy mereven ragaszkodhatsz olyan dolgokhoz, amelynek talán már lejárt az ideje. Ha képes lennél alkalmazkodni másokhoz, akkor kellemesen telhetne a napod. Ingatlanügylet bonyolításával várj még.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kommunikációs zavarok merülhetnek fel a mai napon, ezért figyelned kell arra, hogy világosan és egyértelműen fejezd ki magad. Ma inkább mindenhova indulj a megszokottnál korábban, így elkerülheted a baleseteket.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Pénzügyeid másként alakulhatnak, mint ahogyan azt korábban tervezted. De az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki miatt pillanatok alatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak.