Horoszkóp 2018. március 9.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Beszélj a kedvesednek az iránt érzett szeretetedről. Ha problémáitok vannak, akkor itt az ideje, hogy tiszta vizet öntsetek a pohárba, mert ez után a viszonyotok jóra fordulhat. Ma a környezetedre is nagy hatást gyakorolhatsz a könnyed stílusoddal.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Könnyed kommunikációs készségednek köszönhetően hatékony csapatmunkát végezhetsz, különösen, ha te vagy irányítói pozícióban. Kedvez a mai nap pénzzel kapcsolatos ügyek intézésének. Talán még életed legjobb szerződését is megkötheted.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Mivel képes vagy bármely párkapcsolati problémát nyíltan, érzelmi kitörések nélkül megbeszélni, most megkísérelheted e nehézségek tárgyilagos, józan rendezését. De tartsd szem előtt, hogy minden elejtett megjegyzésnek komoly következményei lehetnek.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ma legyél kezdeményező bármely kapcsolatodban, mert ennek következtében kellemes meglepetésben lehet részed. Ne titkold el az érzelmeidet. De jó a mai nap arra, hogy kimozdulj, vagy arra, hogy olyanokkal találkozz, akiket szeretsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ma inkább szórakoznál, és kevésbé dolgoznál. Ám ha mégis dolgoznod kell, akkor azt jól és jókedvűen teheted. Tárgyalásaid kedvezően alakulhatnak és új kapcsolatra is szert tehetsz, amelyek később a segítségedre lehetnek. Most vásárolj, mert jól járhatsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ma minden simán megy. Egy új románc vagy új üzlet, illetve személyes kapcsolat számára is sok jót ígér. Jó hangulatban lehetsz és az események is igazolni fogják azt az érzésedet, hogy ma minden rendben van a magad kis világában.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Rendkívül szerencsés a mai nap, amikor embereket, pénzt, tárgyakat vonzhatsz magadhoz, amelyek miatt előnyös helyzetbe is kerülhetsz. De többről van szó, mint szerencséről. Egyszerűen hagyod a dolgokat megtörténni anélkül, hogy erőlködnél.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A szépség iránti fogékonyságod megnőhet a mai napon, így aztán élvezheted a művészeteket. De az is lehet, hogy idilli környezetbe vágysz, és ez irányú álmodat a sors most valóra válthatja. A nagyobb vásárlásokat érdemes lenne elhalasztani másnapra.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Az energiád a mai napon kevesebb az átlagosnál. Ezért jobb lenne, ha nem foglalkoznál semmivel, úgyis csak felszínes eredményre jutnál. Ha erőfeszítéseket tennél a remélt hozam érdekében, akkor talán megérné a fáradtságot.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ki tudsz-e állni meggyőződésed mellett ahelyett, hogy feladnád egyéniségedet egy kapcsolatért? Ez most a kérdés, illetve a próbatétel. Légy őszinte önmagadhoz, és a válasz hatására gondolkodj el azon, hogy mit és hogyan kellene tenned a jövőben.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ne számíts most arra, hogy sok mindent el tudsz intézni. Hiszen kevés kedvet érezhetsz a munkához. Hajlamossá válhatsz a szertelenségre, illetve túlságosan elnéző lehetsz saját magaddal szemben. Vásárlás során elherdálhatod a tartalékaidat is.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Előfordulhat, hogy új szerelmi kapcsolatra vágyhatsz, és ez most be is jöhet. Szexuális partner híján is élvezni fogod az emberek társaságát, optimista hangulatba kerülhetsz. A munkához úgy kellene hozzáállnod, hogy más is hozzáférjen.