Horoszkóp 2018. március 8.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Próbálj meg ellenállni a kísértésnek, hogy evéssel-ivással kényeztesd magad. Nem csak azért, mert az emésztésed most lassabb az átlagosnál, hanem olyan felesleges súlyfelesleg rakódhat le, amitől nagyon nehéz lesz megszabadulni. Pénzedre jobban vigyázz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Szinte a kisujjadat sem kell megmozdítanod, hogy a pénzt magadhoz vonzd. Ha hitelre lenne szükséged, akkor ma jó eséllyel indulhatsz érte. Szexuális étvágyad a mai napon erőteljesebb lehet. Még akkor is, ha egyébként a kapcsolatod szexmentes.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon minden gördülékenyebben megy, főleg pozitív kisugárzásodnak köszönhetően. Kreatív vagy művészi témákkal kerülhetsz kapcsolatba, amelyet a munkádban, megélhetésedben hasznosítani tudsz. Párkapcsolatod akkor lesz harmonikus, ha bólogatsz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Mindenféle kapcsolatod harmonikussá válik. Talán ez is oka annak, hogy ma minden tárgyalás, megbeszélés, találkozás sikeres lesz. Ha kétségek merülnek fel benned egy régi témában, akkor most kellene ütni a vasat, mert most meleg. Vagyis most beszélj róla.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha képtelen vagy igazán és teljes szívvel, önzetlenül segíteni, gondoskodni másokról, akkor inkább ne tegyél semmit. Őszinte odaadással kellene másokon segíteni, és tenni a dolgokat. Mert ha ellenszolgáltatás reményében cselekszel, akkor nem lesz nyugalmad.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Fogékony lehetsz a mai napon a szerelemre, a vidámságra, megfelelő az idő szórakozásra, kikapcsolódásra. Vagy olyan helyre mehetnél, ahol élvezheted mások társaságát. Kedvező benyomást tehetsz olyan valakire, aki rangban feletted áll.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy elismerésre, jutalomra is számíthatsz. A szimpatikus fellépésednek köszönhetően könnyebben elérheted a céljaidat. Olyan titok juthat a tudomásodra, amelyre vigyáznod kellene, mert ha kitudódik, hátrányos helyzetbe kerülhetsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ez egy olyan nap, amit legszívesebben vitorlázással vagy más, kedvenc kedvteléseddel tölthetsz. Ha mégis dolgoznod kell, jól ki tudsz jönni az emberekkel, de tárgyalásokra, fontos szerződések kötésére nem igazán alkalmas ez a nap.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Igen nehéz lesz megállni, hogy ne kényeztesd magad, de azért próbálj meg ellenállni a kísértésnek, nehogy súlygyarapodás, emésztési zavar vagy mind a kettő egyszerre alakuljon ki. Valakinek a tolakodó magatartása miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Lehet, hogy a mai napon kevesebb kedvet érzel a munkához. Kifejezetten lusta lehetsz, és sajnos figyelmetlenné is válhatsz. Jobban járnál, ha ma kivennél egy nap szabadságot, és azt csinálnád, amihez igazán kedvet érzel. Nagyobb vásárlást most bonyolíts.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Az alkotókészséged megvolna, csak a kellő fegyelem hiányzik, hogy ezt a hajtóerőt valami nagyszerű és konkrét dologra fordítsd. Állj készen, hogy másnap bepótold a hiányt. Ha párkapcsolatban élsz, akkor itt az ideje, hogy a társad kedvére tégy.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Amennyiben a szemérmesek táborába tartozol, a mai napon minden nehézség nélkül kifejezheted érzelmeidet, vonzalmadat a szertetteid iránt. Ugyancsak alkalmas a pillanat, hogy kedvező benyomást gyakorolj arra a személyre, akire szeretnél.