Horoszkóp 2018. március 6.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Egyenlő arányban adod és kapod szeretetet. Felébredhet benned a szenvedély, és a párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át. Ha vásárolsz, mértékletesnek kellene maradnod, mert mindenféle vicik-vackot összevehetsz, amire nincs szükséged.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Az lenne a legjobb, ha ma nem mennél vásárolni, mert hajlamossá válhatsz olyan csecsebecsékre pazarolni a pénzt, amire nincs szükséged. Jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért kellene ma sort keríteni olyan beszélgetésre, amely kényesnek is nevezhető.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ma mindent könnyedén el tudsz intézni. A párkapcsolatokban azért érezheted jól magad, mert nem veszel a szívedre olyan dolgokat, amelyek miatt korábban kiborulhattál. Jól tennéd, ha kicsit többet mozognál, ami testileg és lelkileg is jót tesz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Megfordulhat a fejecskédben, hogy talán változtatni kellene a meglévő viszonyodon. Itt a sors kínálta lehetőség. Nem kell mást tenned, mint akcióba lendülni, és könnyedén elérheted azt, amit szeretnél, amelyre már jó ideje talán vágyakozol is.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Anyagilag szerencsésnek mondható ez a mai nap, de a költekező hajlamod erősebbé válhat, így aztán megtörténhet, hogy eltékozlod mindazt, amit megkerestél, amit összegyűjtöttél. Ha szülő vagy, gyermekeddel könnyen boldogulhatsz, mert hallgat rád.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon képes vagy közvetlen módon viselkedni anélkül, hogy bántó lennél. A környezetedben ma többen vannak, akik értékelni fogják az őszinteségedet. Szexuális étvágyad fokozódhat, de nem feltétlenül agresszív módon. A most kezdődő viszonyok tartósak lesznek.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy a párkapcsolatod minősége kerül nagyító alá. Azok a kapcsolatok, amelyek eddig jók voltak, most különösen jók lesznek. Ha mostanában több problémátok volt, akkor minden esély meg lesz arra, hogy a dolgok rosszabbra fordulhatnak.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Mindenféle kapcsolat szempontjából jónak mondható ez a nap. Felbukkanhat egy új barát, vagy a régivel lehettek teljesen azonos nevezőn. Olyan dolgokat beszélhettek meg, amelyek talán eddig tabunak számítottak. A most induló kapcsolatok fantasztikusak lesznek.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Élvezni fogod az emberek társaságát és ők is szívesen lesznek veled. Még az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akinek a későbbiekben számíthatsz a segítségére. A munkában nagyobb lehetnek az elvárások, aminek nem lesz könnyű megfelelni.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Kedvesnek, vidámnak, barátkozónak mutatkozhatsz a mai napon, ezért az emberek jobban vonzódhatnak hozzád, mint korábban. A párkapcsolatokra is a kiegyensúlyozottság lehet a jellemző. Tanulással, külfölddel kapcsolatos ügyeken áldás van.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Furcsa lehet ez a mai nap, amikor egyfelől szólít a kötelességtudás, másfelől viszont szeretnél egy kicsit szórakozni is. Maradj a kötelességénél, mert ellenkező esetben nem éreznéd jól magad a bőrödben, ha csak úgy ellógnád az időt, a dolgokat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy fasírtba kerülsz a környezetedben élőkkel. De az is lehet, hogy olyan helyzet alakulhat ki, amely rákényszeríthet arra, hogy olyan oldalról ismerd meg magad, amit általában az emberek igyekeznek nem észrevenni. Ez okozhat főfájást.