Horoszkóp 2018. március 5.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében jónak nevezhető ez a mai nap, amikor rendkívüli kreativitás lehet a jellemző rád. A fejecskédből kipattanó ötleteket írd le, mert el fogod felejteni. Gyengéd érzések is eluralkodhatnak a lelkeden, még a régi kapcsolatokra is a romantika lehet a jellemző.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Optimizmus, jó kedve lehet a mai napodra a jellemző, amikor még az is lehet, hogy rózsaszínben látod majd a világot. A párkapcsolatokra a kiegyensúlyozottság lehet a jellemző. A környezetedben is több az olyan ember, akikre számíthatsz, akivel közös nevező leszel.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Minden idegszáladdal a munkára kellene koncentrálni, mert a legkisebb hiba is sokba kerülhet. Ha állást szeretnél változtatni, netán állásinterjúra mész, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed: sikert érhetsz el. Az egészségedre jobban kellene ügyelned.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A szerelmi kapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhetsz át. Akivel most jössz össze, azzal átélheted azt a szerelmet, amelyre vágyakozol. A  régi kapcsolatokban olyan változásra kerülhet sor, amely miatt tartós mosolyra húzódhat a szád.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének. De az is lehet, hogy még olyan családtaggal is jól kijössz, akivel korábban nem ápoltál jó kapcsolatot. A nagyobb vásárlásokat a mai napon kellene lebonyolítanod, mert jó áron juthatsz értékes dolgokhoz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Kedvez a mai nap a megbeszéléseknek, különösen, ha pénzről van szó. Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ez is oka lehet annak, hogy a könyvelésed bevétel oldala mutat nagyobb mozgást. Régi ismerőssel találkozhat, ami feldobottá tehet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon glória ragyoghat a fejed fölött. Bármibe kezdhetsz, sikert sikerre halmozhatsz. A szerelmi kapcsolatokban fordulóponthoz érkezhettek: a viszonyotok megszilárdulhat. A most induló kapcsolatokban olyan boldogságot élhetsz át, amelyet eddig talán még sohasem.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon olyan téma kerülhet terítékre, amely érdekel téged, és amit hallasz, annak nagy hasznát veheted. Kedvez a mai nap a nagyobb vásárlásoknak, mert kedvezményes áron juthatsz értékes dolgokhoz. Ha párkapcsolatban élsz, társadat támogasd.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Pénzügyek dolgában a helyzet magaslatán állhatsz. Olyan lehetőséget sodorhat az utadba az élet, amely miatt minden okod meg lehet az örömre. Az egészségedre, a testi épségedre kellene jobban vigyáznod. Ha párkapcsolatban élsz, társaddal fontos dologról beszélhettek.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A baráti kapcsolatok fontosabbak a mai napon. Előfordulhat, hogy neked kell többet tenned egy jó ismerősért. A munkában olyan helyzet jöhet létre, amely miatt minden okod meg lehet az optimizmusra és az örömre. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A munkára, az elvégzendőkre kellene a mai napon koncentrálni. A feletteseddel is közös nevezőn lehettek egy bonyolult ügyben. Ha állást akarsz változtatni, akkor ma is a tettek mezejére léphetnél, mert olyat találhatsz, amelyre mindig is vágytál.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Kedvez a mai nap utazásnak. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön is áldás van. Romantikus hangulatba kerülhetsz. A most induló viszonyok tartósak lesznek. Ha pénzről van szó, nagyon jól tudod képviselni magadat, és kiharcolhatod azt, amit szeretnél.