Horoszkóp 2018. március 4.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon szinte minden gördülékenyen megy, főleg a pozitív kisugárzásodnak köszönhetően. Kreatív vagy művészi témákkal is kapcsolatba kerülhetsz. De az is lehet, hogy ha dolgoznod kell, akkor minden úgy megy, mint a karikacsapás.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Azon veheted észre magad, hogy romantikus érzelmeket táplálsz egy olyan személy iránt, akire eddig fel sem figyeltél. De az is megeshet, hogy olyasvalakivel hoz össze a sors, akinek minden szava aranyat érhet. Új sütirecept kipróbálására jó a nap.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Mindenféle kapcsolatod nagyon harmonikus lehet a mai napon. Ez egy jó alkalom arra is, hogy komolyabb tárgyalásokat folytass, vagy nagyobb társasági életet élj. Ha van testvéred, akkor olyan dologgal állhat elő, amitől leeshet az állad.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha szülő vagy, akkor gyermek révén élhetsz át varázslatos pillanatokat. De az is megeshet, hogy olyasvalakivel hoz össze a sors, akinek a hatására talán még a véleményedet is megváltoztatod. Nagyobb vásárlásra jó ez a nap.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A kreativitásod a mai napon tényleg forrpontra juthat, használd tehát ki az alkalmat! Talán még önmagadat is ámulatba ejtheted vele. A lelked csordultig lehet a mai napon szeretettel, ezért honolhat körülötted teljes a nyugalom. Művészi élmény sokat jelenthet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napot szívesebben töltöd baráti társaságban. Ha mégis dolgoznod kell, akkor jól ki tudsz jönni másokkal, de tárgyalásokra vagy fontos szerződések aláírására nem igazán alkalmas az idő. Valakinek a dicsérete sokat jelenthet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Igen nehéz lesz megállni, hogy a mai napon ne kényeztesd magad, de azért próbálj meg ellenállni a kísértésnek, nehogy súlygyarapodás, emésztési zavar, vagy mind a kettő lássa kárát! Ha dolgoznod kell a mai napon, sok minden a kedved szerint alakulhat.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon nagyon úgy érezheted, hogy társaságra van szükséged, és most mindenkivel egyaránt jól kijöhetsz. Barátkozó hangulatban lehetsz. Ám nagyon vigyázz arra, hogy a vágyaid ne rántsanak olyanba bele, amit később megbánhatsz!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napra jellemző lehet, hogy nagyon kedves, gyengéd, romantikus, szentimentális hangulatba kerülsz. Fontosabbá válhat a számodra a család, ezért akarsz több időt velük eltölteni. Ha dolgoznod kell, valaki felidegesíthet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ma nem vagy különösképpen szorgos kedvedben, ha pedig mégis muszáj valamilyen módon foglalkoznod az emberekkel, akkor sikerre számíthatsz – feltéve, ha őszinte leszel mindenkihez! Régi ismerős váratlanul felbukkanhat, és ámulatba ejthet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Általában elmondható a mai napról, hogy szinte mindenkivel egy hullámhosszra tudsz kerülni. Elsősorban a nőkkel lehetnek kiválóak a kapcsolataid. Szerencse is érhet. Akár otthon maradsz, akár társaságba mész, jól fogod érezni magad.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Most erősen igényelheted, hogy szeretetet adj és kapj. Gyengéd, oltalmazó érzéseket táplálhatsz mások iránt. Nem alkalmas viszont a mai nap arra, hogy vitát elsimíts. A békesség kedvéért légy engedékenyebb, később formálhatod a dolgokat!