Horoszkóp 2018. március 3.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Az lenne a legjobb, ha a mai napon csak lógatnád a lábad, és nem csinálnál semmit, vagy kirándulnál, többet lennél a szabad levegőn. Ezzel ugyanis feltölthetnéd a lemerülőben lévő energiaraktáradat. Az erőre a jövő héten nagy szükséged lesz!

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Megtörténhet, hogy a mai napon kedved támad a környezeted csinosítására, de gondolj a gyakorlatias szempontokra is, és ne lőj túl a célon! Most jól ki tudod fejezni első érzelmi világodat az otthonod külalakjában. Kirándulás jól sikerülhet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon hasznosan és élvezetesen töltheted az idődet az otthonodban, a családtagjaiddal vagy a barátaid társaságában. Ha tanulmányokat folytatsz, vagy tanfolyamon veszel részt, akkor olyan tudásra tehetsz szert, amely sokat hozhat később a konyhára.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai nap harmonikusan telhet akkor, ha a családtagjaiddal töltöd az idődet. A szeretteiddel a kapcsolatod azért lehet harmonikus, mert jóban vagy saját magaddal, és ez az érzés sugárzik rólad, aminek hatására a környezeted is rajonghat érted.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kiváló a mai nap arra, hogy kreatív tevékenységet űzz, akár mint alkotó, akár mint érdeklődő. Kiváló a nap színház, hangverseny, múzeum vagy mozi látogatására. Kellemesen töltheted az idődet akkor is, ha a családtagokkal szervezel programot.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai nap a nem legmegfelelőbb időszak a kötelezettségeid teljesítésére. Ehhez most egyszerűen nem lesz kedved. Kapcsolódj ki inkább családi vagy baráti körben! Vagy ha teheted, akkor végezz alkotó tevékenységet. A pénzügyeid pompásan alakulhatnak.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Az a rengeteg energia, amelyet most magadban érzel, meggondolatlanságra, lobbanékonyságra hajlamosíthat, hacsak le nem dolgozod megfelelő módon. Vigyázz mindennel, ami a mai napon végzel. Valaki rád bízhatja a titkát, amit nagyon nehéz lesz megőrizni.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A figyelmed nagy részét most a kapcsolataid gyakorlati kérdései köthetik el, nem pedig a románc. Itt a kedvező alkalom, hogy kibeszéld és elsimítsd fennálló nézeteltéréseidet a szeretteiddel. Barátnak szüksége van a támogatásodra.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Minden simán fog menni, még akkor is, ha rendezned kell bizonyos nehézségeket. Erre a sors most megadja a lehetőséget. Nem kedvez viszont az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának. De az is lehet, hogy szomszédoddal különbözöl össze.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Most minden kapcsolatod reményteljesen alakulhat. Jó időszak ez arra, hogy pontot tegyél egy vita végére, tisztázd az álláspontodat, vagy kiállj az igazadért. A sikerért csak a kisujjadat kell megmozdítani. Ezért is vannak olyanok, akik ki nem állhatnak.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Amennyiben a szerelmi vagy a szexuális életedre az állóvíz volt a jellemző, akkor most minden változik, aminek hatására mámoros lehetsz. Akivel most hoz össze a sors, azzal a személlyel akár össze is kötheted az életedet. Vásárlást ma bonyolíts!

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon olyan emberekhez vonzódhatsz, akik mások, mint akikkel általában találkozni szoktál, és előfordulhat, hogy sokat tanulsz tőlük. De az is lehet, hogy olyan személlyel hoz össze a sors, aki egykor fontos szerepet játszott az életedben.