Horoszkóp 2018. március 2.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Rendkívül kellemes hangulatban lehetsz a mai napon. Egyszerűen élvezed azt, amit végzel. De az is lehet, hogy olyan személlyel hoz össze a sors, akivel élvezetes a kommunikáció. Érdemes a nagyobb vásárlásokat is most bonyolítani.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha ügyelsz arra, hogy ne ess túlzásokba, amit később megbánnál, akkor ez kiváló időszak lehet a pénzügyi megbeszélésekre vagy befektetésekre. Ha művészi élményben lenne a mai napon részed, akkor az feltöltheti az energiaraktáraidat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Itt az ideje, hogy hangot adj annak, ami talán már jó ideje foglalkoztat. Barátkozó kedvedben lehetsz, és olyan személlyel folytathatsz beszélgetést, akire fel tudsz nézni. A mai napon valaki észreveszi, hogy milyen sokat tettél érte, és talán meg is köszöni ezt.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai nap legnehezebb feladata az arany középúton való haladás. Mértékletesnek kellene maradnod, ami most nem megy könnyen. Talán ennek a mai hajnali telihold is az okozója lehet. Kolléga viselkedése kellemesen meglephet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Próbálj meg ellenállni a kísértésnek, hogy evéssel-ivással kényeztesd magad! Ez nem tenne jót se az emésztésednek, se a testsúlyodnak, és később egyébként is bűntudatod támadna emiatt. Ha szülő vagy, akkor a gyermekedre ma jobban kellene figyelned.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a családtagok állhatnak a figyelmed fókuszában. Valaki olyan tanácsot adhat neked, amelyet ha megfogadsz, akkor előnyös helyzetbe kerülhetsz. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon több területen érhetsz el sikereket. Például a munkában, megélhetésben alakulhat ki olyan helyzet, amely igencsak a kedvedre lesz. De az is megtörténhet, hogy egy jutányos vételre/eladásra kerül sor, amelynek hatására érthető a jókedved.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A szerelmi kapcsolatokban olyan események történhetnek, amelyek hatására örömödben talán fülig ér a szád. Az elfogadás is jellemző lehet rád a mai napon, így nem okoz problémát egy olyan ügy, amelyre esetleg korábban egészen másként reagáltál.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Általában véve jónak mondható ez a nap, amikor több dolog alakulhat a kedved szerint. Ez pedig nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy optimista hangulatban legyél. De megeshet, hogy ami korábban nem ment, azt most könnyen elintézheted.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A sikeres kommunikáció, a pompás szerződések, megállapodások kötésének a napja ez a mai. De az is lehet, hogy olyan dolgok jutnak az eszedbe, amelyek könnyeket csalnak a szemedbe. Valaki ki akarja szedni belőled a titkaidat, amire nagyon vigyázz!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A pénz a mai napon úgy vonzódhat hozzád, mint vas a mágneshez. De az is lehet, hogy olyan dolgokra adod ki a pénzed, amelyek nagyon megérik az árukat. Ha szülő vagy, a gyermeked miatt az idegeid megfeszülhetnek. Légy vele kicsit elnézőbb!

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Összességében jól alakulhat ez a nap, amikor találkozhatsz olyan személlyel is, aki jó hatást gyakorolhat rád. A felettesed is nyitottabb a mai napon, ezért olyan témát is megemlíthetsz nála, amely már talán régebb óta foglalkoztat téged.