Horoszkóp 2018. március 1.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Jó alkalom kínálkozik a mai napon arra, hogy eredeti, egyedülálló módon közelíts meg egy régi keletű problémát, amelynek a végére akár pontot is tehetsz. A házasságokban, régi együttélésekben béke és nyugalom honolhat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Olyan események történhetnek a mai napon, amelyek nyomán roppant szerencsésnek érezheted magad. Az is lehet, hogy olyan személy tolja most a szekeredet kérés nélkül, akinek a szava döntő. Baráti kapcsolatnak nagy hasznát veheted.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon olyan sikereket érhetsz el, amilyet talán a legmerészebb álmaidban sem mertél eddig látni. Kiváló az időszak arra, hogy a feletteseddel vagy rangban feletted lévő személyekkel olyan témákat beszéljetek meg, amelyek főleg téged érdekelnek.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Szerencsés lehetsz a szerelemben, illetve olyan dologba vághatod a fejszédet, amely örömet szerez, amelyről elmondható, hogy feltöltheti az energiaraktáraidat. Ha tanulmányokat folytatsz, most kiváló eredményt érhetsz el. A pénzedre jobban ügyelj!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon olyan események történhetnek, amelyek miatt talán többet kell foglalkoznod a rokonaiddal. De kiváló az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolítására is. Az is megeshet, hogy valaki révén kellemes meglepetés ér.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon olyan személyek tartózkodhatnak a környezetedben, akik nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy jó legyen a kedved. Egyszerűen jól érezheted magad a bőrödben. Érdemes a nagyobb vásárlásokat a mai napon bonyolítani.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz. Ami azt jelenti, hogy nagyon jól értesz ahhoz, hogy nőjön a bankszámládon az egyenleg. A mai nap alkalmas arra is, hogy a feletteseddel olyan témáról beszélj, amely téged érdekel.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A szerelem ege a mai napon vakítóan kék lehet. Akivel most hoz össze a sors, azzal a személlyel bátran tervezheted majd a közös jövőt. Ha szülő vagy, a gyermeked révén varázslatos pillanatokat élhetsz át. Ma olyan dolog is történhet, amely a kedvedre való lesz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kedvez az idő a vitás kérdések elsimításának. De az is lehet, hogy rokon kapcsán kerülsz irigylésre méltó helyzetbe. Megeshet, hogy olyan személlyel találkozol, akitől sokat tanulhatsz. Egy régi baráti kapcsolatnak is nagy hasznát veheted.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai nap a protekció jegyében telhet. Talán soha nem vetted még olyan nagy hasznát az ismeretségeidnek, mint a mostani időszakban. Ha tagja vagy egy közösségnek, akkor remekül kijöhetsz ezekkel az emberekkel.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kiválóan tudod a mai napon a saját érdekeidet képviselni, ezért most kell a tettek mezejére lépni, ha pénzről, karrierről, megélhetésről van szó! Megfordulhat a fejedben az állásváltoztatás gondolata. Várj még, később jobb lehetőséged lesz!

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Olyan esemény történhet, amely nagyon jó hatással lehet a karrieredre, a megélhetésedre. Talán még a világot is más színben látod ezután. Kedvez az idő minden, külfölddel kapcsolatos ügynek. Tanulmányok terén is roppant sikeres lehetsz.