Horoszkóp 2018. február 28.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz. Ami azt jelenti, hogy az ösztöneidre hallgatva a bankszámládon nőhet az összeg, illetve a mai nap alkalmas arra, hogy pénzről beszélj, mert az életnek ezen a területén érhetsz el most sikert.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Összességében jónak mondható ez a mai nap. Megtörténhet, hogy az állóképességed kitűnő lesz. Ennek hatására még egy régi egészségi probléma fölött is győzedelmeskedhetsz. A munkában nehéz helyzet jöhet létre, de állod a sarat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha szülő vagy, akkor a mai napon a gyermeked körül foroghat szinte az egész világ. De az is lehet, hogy olyasvalakivel hoz össze a sors, aki nagyon kíváncsi, és talán még egy titkot is ki akar húzni belőled. Szerződéskötésre kiváló ez a nap!

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha a szerelemről van szó, akkor boldognak érezheted magad. De az is lehet, hogy a magánéletedben olyan változások következnek be, amelyeknek köszönhetően örömödben fülig érhet a szád. Minden, külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A közvetlen környezetedben többen vannak, akik másként gondolkodnak, mint te. Ha megpróbálnád az ő szemükkel látni a világot, akkor rájöhetnél, hogy amit mondanak, akarnak, azzal a te malmodra hajthatják a vizet. Alkalmazkodj!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Varázslatos pillanatokat élhetsz át a mai napon, amikor olyan dolgok is sikerülhetnek, amelyek már talán jó ideje foglalkoztatnak. Olyasvalakivel is összehozhat a sors, akire érdemes lenne figyelni, mert csupa jó, használható tippet mond.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha felütötte a fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege, akkor a mai napon nyugtázhatod, hogy a dolgok úgy alakulhatnak, hogy nem kell nyomozgatni, vagy megvádolni a kedvesedet. Ennek hatására boldogságodban a föld felett lebeghetsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon hihetetlen energiákkal rendelkezhetsz, és ezt hatékonyan felhasználhatod. Legjobb, ha most mindent egyedül csinálsz, különösen, ha valamilyen fizikai aktivitásról van! Barátnak szüksége van a segítségedre.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon roppant energikus lehetsz, és úgy érezheted, valamit tenned kell, különben szinte felrobbansz. Helyes mederbe kell terelni az erődet, másként ez a felfokozott energia könnyen betegség formájában törhet utat magának.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Annyi fizikai erő feszülhet benned, hogy alig tudsz nyugton maradni. Ezért kelj fel, és járj egyet, mozogj! Még az is lehet, hogy amit a mai napon elhatározol, azt könnyedén véghez tudod majd vinni. Ha szülő vagy, a csemetéd örömet szerezhet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Az energiaszinted a mai napon magas, rengeteg munkát el tudsz végezni. Különösen így van ez akkor, ha fizikai tevékenységről vagy csapatmunkáról van szó. Ha szülő vagy, a gyermeked miatt talán át kell szervezned a mai napodat, bár ez nem megy könnyen.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Összességében kellemesen telhet a mai nap. Ha szülő vagy, akkor a gyermekedre nagyobb figyelmet kellene fordítanod, mert később sokkal nehezebb lesz befolyásolni őt. Ha művészi elfoglaltságod lesz, akkor ezzel feltöltheted szellemi és lelki energiaraktáraidat.