Horoszkóp 2018. február 27.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kiváló a mai nap mindenféle kommunikációra, és bármilyen adás-vétel ügyletet is sikeresen bonyolíthatsz. A munkában, megélhetésben is több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt szeretnéd. Balesetveszélyesebb ez a nap, légy sokkal óvatosabb!

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Jól és pontosan tudod kifejezni magad. Ha elő kell adnod a nézeteidet a nyilvánosság előtt, vagy fontos információt kell átadnod, esetleg közölni akarsz valamit, akkor ezt most tedd. Remekül kommunikálhatsz a mai napon. A nagyobb vásárlásokat most halaszd későbbre!

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ma minden tekintetben jól megy a tanulás, mert nyitott, éber és fogékony vagy. Ez egy jó nap arra is, hogy végiggondold a reményeidet, a vágyaidat, a céljaidat, és azt, hogy meddig jutottál az erőfeszítéseiddel, hogyan tovább.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Kiváló a mai nap üzleti utazásra, de leginkább egy olyan kiruccanás tenne jót neked, amely szellemileg ösztönzőleg hat rád. A szerelmi kapcsolatokban olyan mondatok hangozhatnak el, amelyeket hallva örömödben talán fülig érhet a szád!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ma jól fogsz tudni kommunikálni. Képes lehetsz teljesen világosan kifejezni magad, és most nyitott vagy arra, hogy meghallgasd mások véleményét. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor csúcsformában lehetsz: a fogékonyság és a tudásszomj is hajt előre.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Kiváló a nap utazásra. Ha pedig most akarod lefoglalni a nyári utazásodat, akkor erre is ragyogó ez a mai nap. Minden irányból záporozhatnak most rád az információk, és neked nagyon jól oda kell figyelned, mert csak a lényegre koncentrálva érhetsz el sikert.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Fokozott szellemi energiák és aktivitás lehet a jellemző rád a mai napon. Ha tisztában vagy a saját nézeteiddel, akkor képes lehetsz érthetően és kellő nyomatékkal hangot adni olyan dolgoknak, amelyek a jövőd szempontjából fontosak.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy végeláthatatlan kommunikációval telik a napod. Megtörténhet, hogy a felettesed olyan dolgokat vár el tőled, amelyekkel nem értesz egyet. Ám sajnos most nem vagy olyan helyzetben, hogy ellentmondj neki.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon a szíved minden vágya az lehet, hogy végre pontot tudj tenni egy olyan dolog végére, amely ingatlannal, rokonokkal és pénzzel kapcsolatos. Beteg személy is lehet a közvetlen környezetedben, akinek szintén szüksége van rád.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon szinte mindenkivel szemben meleg, baráti érzéseket táplálhatsz, és egy új szerelmi kapcsolat is kialakulhat. Szeretetre, békére vágyhatsz, és mindaddig, amíg ez nem kerül nagyobb erőfeszítésedbe, ez meg is valósulhat.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kellemesen alakulhat a mai napod, amikor a környezetedben van egy olyan személy, aki keresi a kedvedet. Még az is lehet, hogy önként siet a segítségedre egy olyan témában, amely elsősorban neked fontos. Nagyobb vásárlást érdemes ma bonyolítani.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Megtörténhet, hogy a mai napon minden gondolatod a szerelem körül forog. De az is lehet, hogy olyan személlyel hoz össze a sors, akihez úgy vonzódhatsz, mint vas a mágneshez. Ha munkáról van szó, most remek teljesítményt nyújthatsz.