Horoszkóp 2018. február 26.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében pompásan alakulhat ez a mai nap, hiszen több olyan esemény történhet, amely nagyon fontos a számodra. Előfordulhat, hogy valaki olyasmit árulhat el neked, amelyet hallva csak döbbenten állsz. Vigyázz az illetővel, mert téged is kibeszélhet!

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Sikerek könyvelése vezetheti a napirendedet. Igen magabiztossá válhatsz, nyugodtnak érezheted magad, és nem tartasz feltétlenül igényt mások figyelmére. Olyan titok juthat a tudomásodra, amelyet felhasználva előnyt élvezhetsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A főnököddel, a családtagjaiddal a mai napon jól kijöhetsz. Viszont nem mondható ez el a kollégákról, akik között van olyan, aki ha elfordulsz, azonnal elkezd áskálódni. Ha a pénzről van szó, akkor a dolgok most úgy alakulhatnak, ahogyan szeretnéd.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon rendkívül ambiciózus lehetsz, és alkalmas is most az idő az érdekeid képviseletére. Ám hajlamossá válhatsz a figyelmetlenségre, és emiatt olyan személynek léphetsz a tyúkszemére, akiére nagyon nem kellene. A pénzedre jobban ügyelj!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kiváló a mai nap arra, hogy minden erőddel belevesd magad a munkába, a megélhetésbe. Ráadásul olyan lehetőségről is tudomást szerezhetsz, amelyet ha megragadsz, olyan helyzetbe kerülhetsz, hogy az irigyeid száma megduplázódhat.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Remek alkalom kínálkozik arra, hogy olyan dologba kezdj, amelyet élvezni fogsz, és amelyben akkora sikereket érhetsz el, hogy büszke lehetsz majd saját magadra. Nagyon fontos, hogy betartsd a szabályokat, mert bírságveszélyes ez a nap!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Szellemileg fáradhatatlan és tevékeny lehetsz a mai napon. De az is lehet, hogy az érdeklődésed a spirituális világ felé fordul. Egy olyan személlyel is összehozhat a sors, akivel erről a témáról igazi mély beszélgetést folytathatsz, olyat, amilyenre talán már régóta vágysz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy aki korábban negatívan nyilatkozott veled kapcsolatban, annak változik a véleménye. De az is előfordulhat, hogy feljebb lépsz a szakmai ranglétrán. Ha állást szeretnél változtatni, akkor erre remek lehetőség kínálkozik.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy rokonaidhoz való kapcsolatod most sokkal fontosabbá válik. Ingatlanügylet bonyolítására is kiváló ez a nap. De nagyon meg kell fontolnod, hogy a kínálkozó lehetőségek közül melyikre mondasz igent!

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Maradj hű önmagadhoz, mindenféle parádézás vagy pózolás nélkül! A környezetedben most többen vannak azok, akik kérés nélkül foglalkoznak veled. Sőt, akadnak olyanok, akik olyan pletykát indítanak el, amelyben te vagy a főszereplő.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy úgy tűnik a mai napon, mintha valaki ellened dolgozna. Állj meg, és lásd be, hogy ebben talán nincs is semmi szándékosság. Bárhogy is legyen, mások lépései arra fognak késztetni, hogy bebizonyítsd: milyen sokra vagy képes.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Olyan nehézséggel kerülhetsz szembe, amelyet kihívásként kellene kezelned. Így lehet ugyanis kellő erőd ahhoz, hogy megbirkózz bármilyen nehézséggel. A munkahelyeden változások kezdődhetnek, de neked nem kell aggódnod emiatt.