Horoszkóp 2018. február 25.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden elfogadhatatlan helyzet alakul ki. Netán valaki megpróbál megfúrni: vágyik a te állásodra, kenyérkeresetedre. Felettesedre hatást gyakorolhatsz, ezért légy vele őszinte, és élvezheted a bizalmát.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A környezetedben van az az öntelt személy, akinek a viselkedése befolyásolja a kedélyállapotodat. Próbálj meg nem tudomást venni róla, mert ha belesétálsz abba a csapdába, amelyet neked állít, akkor talán még egészségi problémáid is kialakulhatnak.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Megtörténhet, hogy felmerül benned a szakítás gondolata. De az is lehet, hogy egy régi szerető bukkan fel a színen, és neked csak a szép emlékek jutnak az eszedbe. Kedvez az idő új munka vállalásának.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Túláradó energiák annyira magabiztossá tehetnek, hogy értelmetlen kockázatokba is belemehetsz. Légy most duplán óvatos minden tevékenységben, amely potenciálisan veszélyes lehet. Közlekedés során kisebb-nagyobb kellemetlenségek érhetnek.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Energikusságod és saját képességeidbe vetett bizalmad a kockázatvállalásra sarkallhat, és most számíthatsz is a sikerre, ha a terveid vagy a beruházásaid egyáltalán érnek valamit. Kedvez az idő új programok, új dolgok beindításának, mert Fortuna most veled van.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Pénzügyek dolgában a mai napon nem állsz a helyzet magaslatán. Ezért jól tennéd, ha most semmire sem költenél. Így elkerülheted, hogy olyasmire adj ki, ami egyenlő a pénzkidobással. Ha szülő vagy, a csemetéddel szemben légy elnézőbb.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Az a rengeteg energia, amelyet most magadban érzel, meggondolatlanságra, lobbanékonyságra hajlamosíthat, hacsak le nem dolgozod megfelelő módon. Vigyázz mindennel, ami a mai napon végzel. Valaki rád bízhatja a titkát, amit nagyon nehéz lesz megőrizni.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy ellenállásba ütközöl. Ezért senkit sem okolhatsz, hiszen a saját hibádból, a saját fellépésednek köszönhetően állhat elő ez a helyzet. Az önösséged erőteljesen megmutatkozhat, talán a rámenősségeddel magadra haragíthatod a környezetedet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Sok sikert érhetsz el a mai napon, és nemcsak a munkában, hanem olyan tevékenységben is, amely esetleg a hobbid, vagy amely nem tartozik a pénzkereseti foglalatosságaidhoz. Az egészségedre mindennél jobban kellene ma ügyelned!

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Képes lehetsz a mai napon egyedülálló módon, szokatlan hévvel és nyomatékkal kifejezni a valós lényegedet az alkotómunkádon keresztül. A szexuális vágyaid ma erősebbek lehetnek az átlagosnál, és olyasvalaki iránt érezheted, aki iránt nem kellene…

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Az energiaszinted ma annyira magas lehet, hogy ha nem találsz megfelelő levezetést, akkor nyughatatlanná és ingerlékennyé válhatsz embertársaid iránt. Az erők elfojtása viszont egészségi problémát alakíthat ki. Ezért végezz kedvedre való fizikai tevékenységet!

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Kedvez a mai nap arra, hogy belevágj egy újabb feladatba, amiért később elismerést zsebelhetsz be. Hasznos dolog lenne valamilyen fizikai tevékenységet végezni. Bár a semmittevés nem feltétlenül ártalmas, ám kárba veszne az erőd, amellyel most bőven rendelkezel.