Horoszkóp 2018. február 24.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A kommunikáció jegyében zajlik a mai nap: olyan személyekkel beszélhetsz, és olyan témák kerülhetnek szóba, amelyek talán régebb óta foglalkoztatnak. Átadhatod valakinek a tapasztalataidat is. A régi párkapcsolatokban nagy lesz a harmónia.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy mindenféle új ötleted támad a mai napon, amivel például hatékonyabbá válhat a munkavégzésed. Az is nagyszerű, ha figyelembe veszed a munkatársaid vagy a közeli hozzátartozóid érzékenységét, és eszerint cselekszel.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Remekül tudsz a mai napon aprólékos dolgokkal foglalkozni, és ilyenkor megbeszélheted a problémáidat is. Különösen, ha ezek munkatárssal vagy a munkáddal kapcsolatosak. Kiváló a mai nap otthoni nagytakarításra, vagy a konyhában jeleskedhetnél…

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Az lenne az igazi, ha többet foglalkoznál az egészségeddel, és belekezdenél egy új, átfogó egészségmegőrző programba. A szerelmeddel is fantasztikus napot tölthetsz együtt. A régi párkapcsolatokban kényes téma kerülhet terítékre, és ami elhangzik, az boldoggá tehet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy hurcolkodásra, cipekedésre kerül sor. Vigyázz arra, hogy semmit ne vigyél túlzásba, illetve ne erőltesd meg magad! Családi ügyek is foglalkoztathatnak, és végleges döntés születhet egy régi, talán kényes ügyben is.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Észjárásod hirtelen felélénkülhet, és igen aktívvá válhat. Mindenféle szellemi tevékenység végzésére kedvező az idő. Viszont ma döntést ne hozz, mert túl gyorsan pereghetnek az események ahhoz, hogy most véglegesen letedd a voksod valami mellett.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Kiváló az idő a nyílt kommunikációra, és jobban ki is veszed belőle a részedet, mint általában. Nagyon fontos, hogy úgy fogalmazz, hogy mindenki értse, mit akarsz mondani! Így elkerülheted a csalódást, illetve a nyomában járó veszteséget.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Hajlamossá válhatsz a mai napon mindent magadban tartani, pedig jobb lenne őszintén kibeszélni a dolgokat, és kapcsolatban maradni a valósággal. Közelebb kerülhetsz éned mélyebb rétegeihez, és jobban megérted, hogy mi, miért történik veled.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kiváló a mai nap olyan tevékenységek végzésére, amelyek pénzt, nem is kevés pénzt hoznak. A lényeg, hogy semmit se vigyél túlzásba, mert ennek egészségügyi következményei lehetnek. Ha nem kapkodsz, akkor sikeres lehet egy megbeszélésed.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Hatékonyan tudsz kommunikálni a mai napon, főleg azért, mert nem csapongsz ide-oda egyik témáról a másikra, és ezzel nem hozod zavarba a környezetedben élőket. Tudatosan törekedj a mai napon a lazításra, és próbálj meg kellemes dolgokra gondolni!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Tárgyilagos szemléletmódod lehetővé teheti, hogy egy kicsit magadba mélyedj, és önvizsgálatot tarts. Ha vendéget vársz, akkor ma megmutathatod, hogy milyen fantasztikus kreációkat alkotsz a konyhában. Ha utazol, minden tökéletes lehet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Most megvalósíthatod a terveidet, és világossá teheted álláspontodat mások előtt. Csak ne felejtsd el meghallgatni az ő véleményüket is, és tényleg vedd is figyelembe azokat! Tölts több időt a szabad levegőn, még akkor is, ha az idő nem napfényes.