Horoszkóp 2018. február 23.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A munkában bonyolult helyzet alakulhat ki. Megtörténhet, hogy kolléga magatartása miatt válsz idegesebbé. De az is lehet, hogy hibát vétesz, és ezért lehetsz feszült. Amennyiben orvosi vizsgálaton kell részt venned, ne aggodalmaskodj.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A szerelmi kapcsolatokban az okozhat feszültséget, hogy nagyok lehetnek az elvárások, amelyeknek a társad nem tud megfelelni. Ha megpróbálod az ő szemével látni a világot, akkor képes lennél változtatni, és a kapcsolatod kiegyensúlyozottá válhat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A tartós párkapcsolatokban megtörténhet, hogy rokon vagy ingatlan miatt kerülsz nehéz helyzetbe. Próbáld megőrizni a hidegvéred, és a társadnak akkor se mondj ellent, ha pontosan tudod, hogy nincs igaza. Nem éri meg, mert óriási veszekedés lehet belőle.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Olyasvalakit sodorhat az utadba az élet, akit akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. A munkádat nagyon figyelmesen kellene a mai napon végezni, mert igen valószínű, hogy becsúszik egy komoly hiba, ami miatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A pénzügyek állnak figyelmed középpontjában: nincs annyi, amennyi elég lenne… Az is lehet, hogy kockázatos vállalkozásba mész bele, ami miatt sajnos a későbbiekben nagyon megütheted a bokádat. A szerelmi életed egén viharfelhők tornyosulhatnak.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Mivel a mai napon hajlamos vagy arra, hogy nem gondolkodsz, hanem azonnal cselekszel, ezért meg kell tanulnod bölcsebben élni. Fogd vissza magad, energiáidat koncentráld a lényegre! Ha ez sikerül, akkor a hosszú tévú célok nem ütköznek a pillanatnyi tennivalóiddal.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon a lendületesség, a lelkesedés jellemző rád, aminek hatására többen akarnak a közvetlen környezetedben tartózkodni. A szexuális elvárásaid nagyok, túlzottak, ennek a kedvesed nem tud megfelelni. Ha pedig szingli vagy, akkor épp ezért nehezebb társat találnod.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha nem az anyagiakról szól a mai nap, akkor nem lesz okod panaszra. Ám ha a pénz központi témáddá válik, akkor talán még egy olyan kapcsolatnak is vége szakadhat, amely nagyon fontos, nagyon régi, és különösen bensőséges. Az egészségedre most jobban vigyázz!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A munkában alakulhat ki nehéz helyzet. Előfordulhat, hogy olyan szituáció jön létre, amelynek hatására elgondolkodhatsz azon, van-e jövőd ezen a helyen. Változtatásra nem alkalmas a mai nap, mert csöbörből vödörbe kerülhetsz. A testi épségedre vigyázz!

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nem kedvez a mai nap külföldi utazásnak, de még a tervezgetésének sem. Olyan titok juthat a tudomásodra, amelynek hatására csak kapkodhatod a fejed. Amit hallassz, azt tarts te is titokban! Ha tanulmányokat folytatsz, nagy lehet rajtad a nyomás.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A barátad, jó ismerőseid között vannak olyanok, akik meg tudnának fojtani egy kanál vízben. Ezért bármi történik – akár pozitív, akár negatív eseménya –, ne oszd meg senkivel, így elkerülheted a csalódást és a szakítást. A nagy energiáidat testmozgással vezesd le!

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A felettesed stílusa miatt kinyílhat a bicska a zsebedben. Fogd vissza magad, ne mondj neki ellent, mert biztos lehetsz benne, hogy kihúzod nála a gyufát. Ha állásváltoztatás gondolata fordul meg a fejedben, ezzel még várj, mert rosszabb helyre kerülhetsz, mint ahonnan távozol.