Horoszkóp 2018. február 22.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is megtörténhet, hogy a mai napon többet foglalkozol az elmúlással. Lehet, hogy olyan hír jut el hozzád, amely miatt a szíved-lelked összeszorul, és talán még egy könnycseppet is elmorzsolsz a szemed sarkában. A mai napon kellene lebonyolítani minden, pénzzel, munkával kapcsolatos ügyet.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Nagyon ügyelj a mai napon arra, hogy kinek, mit mondasz, mert megtörténhet, hogy a szavaidat kifordítva adják tovább. Ha jobban figyelsz arra, hogy mi történik körülötted, akkor olyasmit is észrevehetsz magadon, aminek általában nem vagy a tudatában.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai nap legyen az őszinteségé! Ne fojtsd el, ne titkold el, és ne palástold az érzéseidet! Mutasd ki őket, és ne akarj a mártír szerepében tetszelegni! Ha erre képes vagy, akkor elkerülheted, hogy a lelki, érzelmi okok miatt testi panaszaid alakuljanak ki, és orvoshoz kelljen járnod.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon a hangulatod úgy változhat, ahogyan a Hold változtatja az alakját az égbolton. Az egyik pillanatban olyan érzelgős vagy, hogy talán a meghatottságtól kicsordul még a könnyed is, míg a következő pillanatban olyan dühössé válhatsz, hogy te sem ismersz saját magadra.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ami nem megy, azt nem kellene erőltetni. Vonatkozik ez leginkább egy olyan dologra, amely miatt képessé válhatsz a titkolódzásra, illetve olyan kompromisszumot köthetsz, amelyek előtt a környezeted értetlenül állhat. Áldás van minden, külfölddel kapcsolatos ügyön.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Sor kerülhet egy olyan találkozásra, amelyből nemcsak most, hanem a későbbiekben is sokat profitálhatsz. Ha tanulmányokat folytatsz, ragyogó szellemi formában lehetsz. Minden, amihez a mai napon a nevedet adod, rendkívüli sikerrel kecsegtet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A gondolataid az anyagiak körül keringhetnek, és minden esély megvan arra, hogy a pénz úgy vonzódjon hozzád, mint vas a mágneshez. A viselkedésedet nagymértékben befolyásolja például a hozzátartozóid véleménye. Minél inkább tiltanak valamitől, annál inkább vonódsz hozzá.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Sokkal érzelmesebb lehetsz, mint általában. Még olyasmin is meg tudsz hatódni, ami korábban teljes mértékben hidegen hagyott. Mivel nehezedre eshet a tárgyilagos gondolkodás, ezért a mai napon jobban jársz, ha nem hozol fontos döntést.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Előfordulhat, hogy legszívesebben visszavonulnál, amit most azért ne tegyél, mert a sors lehetőséget kínálhat arra, hogy olyan témákat is meg tudj beszélni, a végükre pontot tudj tenni, amelyek már régóta nyomasztanak. Különösen egy régi barát véleménye lehet most fontos, aki kristálytisztán látja azt a helyzetet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ismét foglalkozni kell egy olyan problémával, amely már többször volt napirenden. A vágyott pozíció megszerzéséhez szükség van arra, hogy nyomulj, de ezt úgy tedd, hogy a kollégáid vagy a rangban alattad állók ne tudjanak semmit, mert van közöttük olyan rosszindulatú személy, aki keresztbe tehet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is előfordulhat, hogy valaki beperel, vagy olyasmivel vádol meg, amit nem követtél el. Ne aggódj, ha perre kerülne sor, minden a te javadra dőlhet majd el. Amennyiben szülő vagy, a gyermeked olyan dologgal állhat elő, amely lelkileg felkavarhat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Eleged lehet ma a hétköznapi robotból, a mókuskerékből, és jobban vágysz a változatosságra, mint a korábbi napokban. Olyan érzelmes hangulatba kerülhetsz, hogy szinte alig ismersz magadra. Ha külföldre utazol, ezt jókor teszed, mert pompásan érezheted magad.