Horoszkóp 2018. február 21.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan dologra szánhatod el magad a jövőd érdekében, amely egyébként távol áll tőled. Bátorság! Nyomulj, és ha kell, akkor tegyél meg mindent azért, hogy a tiéd legyen az, amit szeretnél. Romantikus rajongás és a meghatódottság is jellemző lehet rád a mai napon.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon a szeretetteljes viselkedés lehet rád a jellemző. Még az is lehet, hogy valaki figyelmességét úgy értékeled, hogy megteszed azt, amire az illető vágyik. Különösen azért, mert ez neked egyetlen filléredbe sem kerül. A partnered hangulata ingadozó lehet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Megtörténhet, hogy munkával kapcsolatos változás miatt feszültebbé válsz, illetve akár el is sírhatod magad, mert valaki – akinek te soha nem ártottál – igyekszik keresztbe tenni neked. A szerelmi kapcsolatokban olyan vallomásra kerülhet sor, amely miatt talán megváltoztatod a véleményedet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A szerelmi kapcsolatokban addig minden jól megy, amíg nem válsz birtoklóvá, amikor nem kívánod az akaratodat a kedvesedre kényszeríteni. Amennyiben szülő vagy, csemetéd miatt mélyebben zsebbe kell nyúlnod. Kolléga viselkedése előtt értetlenül állhatsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Nem alkalmas az idő az egyedüllétre, a magadba zárkózásra, főleg, hogy családtag nehéz helyzetben van, ezért szüksége van az erődre, segítséget kell nyújtanod! Ingatlannal kapcsolatos ügy intézését halaszd későbbre, viszont a pénzzel kapcsolatos tevékenységeken áldás van.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Amennyiben titkos szerelmi viszonyt folytatsz, vagy a kapcsolatotokba belépett egy harmadik, akkor bátran fordulhatsz baráthoz, akinek a véleményét fogadd meg, cselekedj úgy, ahogy mondja, mert ez szolgálja az érdekedet. Nagyon jó érzéked van a pénzhez, amely vonzódik hozzád.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Pénzügyek dolgában a mai napon nem állsz a helyzet magaslatán. Az is lehet, hogy a saját vágyad kielégítésére mehet el most több pénz. Régi téma kerülhet terítékre, és a rokonaid már hajlanának a változásra, de felmerülhet benned a kétség, miszerint ez hosszabb távon nem fog menni.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Alapvetően kellemes napnak nézhetsz elébe, ha nem viszel semmit túlzásba. A jövőddel kapcsolatban történhetnek változások, amelyek már előrevetíthetik, hogyan is alakul a következő évben – sőt, évtizedben! – az életed. Barát támogatására szükséged lehet, becsüld meg őt!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Karrierfronton több dolog alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd. De az is lehet, hogy ezután sokkal jobban és többet kell dolgoznod, mint eddig. Megfordulhat a fejedben, hogy állást kellene változtatni: lépj hát a tettek mezejére, és keress pártfogót, aki segíthet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ami valakinek a pechje, az neked előnyt jelenthet. Még az is megtörténhet, hogy amire nagyon vágysz – elsősorban a munkában –, az valóra válik. Amennyiben szülő vagy, a csemetédnek sokkal nagyobb szüksége van az otthoni támogatásra, a szeretet kimutatására, mint korábban.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A házasságokban feszült helyzet jöhet létre, aminek elsődleges oka a rokonság vagy egy ingatlannal kapcsolatos ügylet. Összefuthatsz egy olyan személlyel, akivel pillanatok alatt közös nevezőn lesztek számodra fontos ügyben. Pénzügyekben valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Kedvez a mai nap külföldi utazásnak. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor ne a szerencsében bízz, hanem tanulj. Amennyiben szórakozni vágysz, olyan élményben lehet részed, amely feldobottá tehet. Amennyiben a munkahelyeden problémád van, akkor a felettesedtől kérj segítséget.