Horoszkóp 2018. február 20.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Előfordulhat, hogy olyan esemény történik, amely miatt összeugrik a gyomrod, és zaklatott lelkiállapotba kerülsz. Ne bízz meg egy olyan személyben, aki valamilyen pletykával traktál, mert biztos lehetsz benne, hogy téged is kibeszél másoknak.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A régi párkapcsolatokban úgy érezheted, hogy kevesebb szeretetet, figyelmet kapsz a partneredtől. Ráadásul a női rokonokkal, közeli ismerősökkel is nehezebbé válhat a viszonyod. Viszont kolléga viselkedésének köszönhetően a hangulatod pozitív irányban változhat, és ajándék is kellemesen meglephet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai nap nem alkalmas arra, hogy bármit aláírj, a neved add hozzá, mert ez a későbbiekben a könyvelésed kiadás oldalát fogja mozgásba hozni. Ha állásinterjúra mész, hallgass a megérzéseidre, amelyek nem csalnak meg. Szerelmi kapcsolatban szerepet játszhat a pénz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Érvényes lehet Murphy törvénye: ami el tud romlani, az el is fog. Ráadásul az értéktárgyaid sincsenek biztonságban. A szerelmi kapcsolatokban te lehetsz az, akinek ez a viszony sokkal fontosabb, ezért hajlandó vagy olyan dolgokra is, amelyeket a saját érdekedben jó, ha titkolsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A családban történő dolgok miatt eluralkodhat rajtad a pesszimizmus. Pedig most arra lenne szükség, hogy a pozitív hangulatoddal „megfertőzd” a környezetedet, hiszen az optimizmusod hatására egy beteg személy a gyógyulás útjára léphet. Ingatlanügylet másként alakul, mint ahogyan gondolod.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Előfordulhat, hogy a családban olyan esemény történik, amelyre neked semmiféle hatásod, befolyásod nincs. Mindez azért is elszomoríthat, mert világosan látod, hogy ennek a történésnek hosszú távon milyen negatív eredménye lehet. A munkahelyeden zűrös pénzügyi helyzet alakulhat ki.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Talán a munkahelyeden glória fog ragyogni a fejed fölött. A felettesed nemcsak erkölcsi, hanem anyagi elismerésben is részesíthet. A párkapcsolatod alakulásának köszönhetően talán a boldogságban fogsz úszni, de sajnos az örömöd nem lehet teljes a rokonok vagy a pénz miatt.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy a pénz miatt iszonyatosan nagy terhek rakódhatnak a válladra. Megtörténhet, hogy nem kíméled magad, és olyan dolgokra is igent mondasz, amelyek az egészségedet veszélyeztetik, ám a főnököd nagyra értékelheti ezeket.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Az egészségedre, a testi épségedre sokkal jobban kellene ma vigyázni, mert egy betegség ágynak dönthet. A munkában nagyon oda kell tenni magad, mert a felettesednek nincs jó véleménye rólad. Érdemes lenne másodállást vállalni, ugyanis a pénzre nagy szükséged lesz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Egyéjszakás kalandra van kilátás, amelytől ha nem vársz többet, nem fogsz kiábrándulni. Előfordulhat, hogy a munka során találkozol egy olyan személlyel, aki annyira elvarázsol, hogy hirtelen nem találod a helyed a világban. Külföldi utazás során kisebb csalódást élhetsz át.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Lehet, hogy kolléga megpróbál beárulni a főnöködnél. Készülj fel arra, hogy meg kell védeni magad! Ha állásváltoztatáson gondolkodsz, akkor még várj, mert az új semmivel se lehet jobb, mint a mostani. Kapcsolatba kerülhetsz ma az egészségüggyel.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A szerelmi kapcsolatokban nehéz helyzet alakulhat ki, és megtörténhet, hogy elbizonytalanodsz: vajon tényleg őt akarod? Ezen az úton akarsz haladni? Őszinteségre van szükség, így elkerülheted a későbbi nagyobb bajokat. Többet kell foglalkoznod az egészségeddel és mások hogylétével is.