Horoszkóp 2018. február 19.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Nagyfokú lelki érzékenység jellemezhet téged a mai napon, ez lehet az oka annak, hogy a szívedre veszel olyan dolgot is, amelyre korábban immúnis voltál. A lelked csordultig lehet szeretettel, amelyből jut mindenkinek, aki közel áll hozzád.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Elemi erővel törhetnek fel az emlékek, és annyira meghatódsz, hogy talán még sírva is fakadhatsz. Beszélj egy olyan baráttal, aki életed egy fontos szakaszában jelen volt, és pontosan tudja, hogy most min mész keresztül. Minőségi szórakozás sokat javít a hangulatodon.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Azokban a kapcsolatokban, amelyekben az utóbbi időben egymást követték a feszült helyzetek, most semmi új nem történik. Éppen ezért, ha nem vársz tőle semmit, akkor nem érhet csalódás. Pénzügyek adhatnak okot arra, hogy összerúgd a port egy olyan személlyel, akivel egyébként jó a viszonyod.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon alaposan ki kell venni a részed a munkából. Szentelj időt a testmozgásra, valamint a vitamindús táplálkozásra, különben egy betegség ledönthet a lábadról. Kolléga kérhet segítséget tőled, és az is lehet, hogy barátok meglepetése nagyon jól sikerül.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha szülő vagy, a gyermekedre kellene a mai napon nagyobb figyelmet fordítani, főleg, hogy csemetédnek lelki problémája lehet, amiből testi gond alakulhat ki. A szerelmi viszonyokat a te viselkedésed teheti nehezebbé. Ha szórakozni akartál, a sors másként gondolja, és kénytelen leszel változtatni.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Előfordulhat, hogy meg sem állsz a mai napon, annyi munka szakad a nyakadba. Talán reggeltől estig egyfolytában dolgozol. Közben rokon jobban igényli a vele való foglalkozást, amitől úgy érezheted: a család szolgálatában állsz. A pénzedre jobban vigyázz, mert meglophatnak!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Olyan dolog kerülhet ismét terítékre, amelyről azt hitted, hogy korábban már pontot tettetek a végére. Vagy a téma annyira kényes, hogy a vele való mostani foglalkozás még kínosabb, mint korábban. Ha a meglévő kapcsolatodból kitekingetsz, akkor ma lebukhatsz!

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Pénz dolgában sajnos ma nem állsz a helyzet magaslatán, még az is lehet, hogy meglopnak, vagy kapsz egy olyan értesítést, amely sok pénzt húz ki a zsebedből. Ezért jól tennéd, ha ma nem vásárolnál, semmit sem írnál alá, és ha utazol, a bankkártya mellett készpénz is lenne nálad.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Érzelmesebb és érzelgősebb is lehetsz a mai napon, mint korábban bármikor. Hajlamossá válhatsz az álmodozásra, ne foglalkozz komoly dolgokkal! Csak nyugodtan menj moziba, vagy bármilyen előadásra, esetleg kiállításra! Semmi megerőltető dolgot kerülj el!

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Csak semmi alkohol vagy drog! Még akkor sem, ha erről a napról úgy véled: különleges. Jó lenne, ha a gondolataid végre nem a munkád, a megszerezni vágyott pozíció körül keringenének, mert ebből a környezetednek lassan elege lesz. Vásárláskor veszteség érhet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Előfordulhat, hogy nem tudsz pihenni, kikapcsolódni. Sőt, az is megtörténhet, hogy ha vendégséget terveztél, nem alakul minden úgy, ahogyan azt szeretnéd. Nemcsak a pénzügyekben érhet veszteség, hanem talán olyan személy is elpártol tőled, aki korábban sokat segített.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy egy egészségi probléma akadályoz meg abban, hogy létrejöjjön az, amit a kedveseddel tervezel, amibe hallatlanul nagy energiát fektettek. A mai napon ne foglalkozz a megélhetéssel, szenteld minden idődet azoknak, akiket őszintén szeretsz!