Horoszkóp 2018. február 18.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Sikeres lehetsz a munkában. A megélhetésben olyan lehetőség adódhat, amelyre akkor is igent kellene mondanod, ha a jelenlegi helyzeteddel elégedett vagy. A testmozgás pozitív hatással lesz a hangulatodra és a fizikumodra.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ki nem állhatod a bizonytalanságot, és ez a nap tartogat ilyen helyzeteket. Ráadásul egy fontos döntést sem kerülhetsz el. Ki kellene várnod a megfelelő pillanatot, ami néhány nappal később lesz. Uralkodj magadon!

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Feszültebb lehetsz az átlagosnál, ami azért kár, mert sajnos nem tudsz változtatni a történteken. Ha egy beavatkozáson kell túlesned, akkor ezt minél előbb tedd meg. Nyújts segítséget annak, aki igazán rászorul!

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A szerelmi viszonyokban egy régi téma kerülhet ismét terítékre. Ugyan megállapodhattok az ügyben, de nem árt, ha tudod, ezzel a témával jó néhány hét múlva ismét foglalkoznotok kell. Külföldi utazás remekül sikerülhet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Összejöhetsz egy olyan személlyel, akivel a legmélyebb szenvedélyt élheted át. Ha már együtt vagy vele, akkor felmerülhetnek benned olyan gondolatok, amelyek elbizonytalaníthatnak a közös jövővel kapcsolatban.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege, ez pedig sokat ronthat még a szép viszonyokon is. Ha párkapcsolatban élsz, érdemes lenne szigorúan kettesben eltölteni némi időt, ami közelebb hozhat benneteket egymáshoz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Eljött a pillanat, amikor a párkapcsolatokban tisztázhatóvá válik a helyzet. Amikor a munkádban is meg tudod beszélni azokat a gondokat, amelyek miatt az elmúlt időszakban feszültebb voltál.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor figyelembe kellene venned, hogy a társad mit szeretne. Ugyanis, ha ezt nem teszed, akkor megtörténhet, hogy a kedvesed kikacsingat a kapcsolatból, és másnál keres – és talál – vigasztalást.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha pénzről van szó, akkor nem lesz okod panaszra. Még akkor sem, ha olyan dolgokra kell kiadni, amelyek javítanak az életed minőségén. Esetleg hozzátartozó miatt kell mélyebben zsebbe nyúlnod.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha munkáról és anyagiakról van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz. Olyan döntést hozhatsz, amelyek jelentős mértékben javíthatják a biztonságérzetedet. Jó érzéked van a pénzhez, ami úgy vonzódhat hozzád, mint vas a mágneshez.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A párkapcsolatokban akkor lesz béke és nyugalom, ha alkalmazkodsz a kedvesedhez. Hajlamossá válhatsz a mai napon a feledékenységre, és olyan lényeges dolog mehet ki a fejedből, amely miatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is megtörténhet, hogy elalszol, ezért kapkodnod, rohannod kell. Ha pénzről van szó, akkor sokkal figyelmesebbnek kell lenned, mert olyasmire adhatsz ki, amivel megcélozhatod a kukát.