Horoszkóp 2018. február 15.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Megtapasztalhatod a gondolat teremtő erejét: amire vagy akire gondolsz már egy ideje, azt bevonzod a mai napon. A párkapcsolatokban olyan vártatlan helyzet alakulhat ki, amelynek hatására boldognak és elégedettnek érezheted magad.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy olyan tények jutnak a tudomásodra, amelyek hatására csak ámulsz és bámulsz. Arra is rádöbbenhetsz, hogy akiben eddig hittél, az kihasznált, visszaélt a bizalmaddal. Nincs értelme a tisztázó beszélgetésnek.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Érdemes lenne a mai napon egyetlen témára összpontosítani a figyelmedet, minden más kizárásával, ami nagyszerűen kamatoztatható a mögöttes tartalmak felkutatásában. Fordítsd befelé az elmédet, így jobban megértheted önmagadat is!

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy valakinek a céltáblájává válhatsz. Próbáld meg kikerülni a feszült, ideges embereket! Nincs szükség vitára, veszekedésre, amelyekből sajnos most nem kerülhetsz ki győztesen. A pénzügyeid alakulása miatt minden okod meglehet az örömre.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy elbíbelődsz a mai napon olyan dolgokkal, amelyekhez korábban nem éreztél semmi kedvet. Mivel a részletek nem kerülik el a figyelmedet, a lehető legjobb döntéseket tudod hozni. A szerelem egén azonban viharfelhők gyülekezhetnek.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Elérkezik a pillanat, amikor leáshatsz az esetleges társkapcsolati problémáid gyökeréig. Ne finomkodj, terítsd ki a lapjaidat! Készülj fel arra is, hogy valaki hatalmi harcba akar belerángatni, vagy olyan dolgokra próbál rávenni, amelyek kárral járhatnak.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy valakit olyan dologra kívánsz rábeszélni, amelyről te pontosan tudod, hogy miatta majd kellemetlen helyzetbe fog kerülni. Gondold végig, hogy milyen következményei lehetnek a mai tetteidnek! Közlekedés miatt az idegeid megfeszülhetnek.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy kollégával olyan dolog történhet, amelynek hatására megrendülhetsz. Elgondolkodhatsz a saját életeden, és rádöbbenhetsz, hogy milyen szerencsés ember vagy. Ha egészségi problémád adódik, ezt ne vedd félvállról.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródik. Ha már szerelmes vagy, akkor a kedvesed olyan meglepetést szeretne szerezni neked, amelyre egész életed során emlékezni fogsz. Ha szülő vagy, a gyermekeddel összekülönbözhettek.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy rokon olyan elképesztő dologra ragadtatja magát, hogy te csak ámulsz és bámulsz. A munkahelyeden egy kollégát kiboríthatsz. De az is lehet, hogy egyszerűen eleged lesz belőle, és a véleményedet nem fogod véka alá rejteni.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A barátok a mai napon is fontos szerepet játszhatnak az életedben. Minden figyelem rád irányulhat abban a közösségben, amelynek a tagja vagy. Kiváló a mai nap utazásra, nagyobb vásárlás bonyolítására, illetve a gyermekeddel közös programra.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha anyagiakról van szó, akkor a mai napon nem lesz okod panaszra, mert még olyan helyről is jön a pénz, ahonnan talán nem is számítottál rá. Olyasvalaki is jelentkezhet, akiről már jó ideje nem hallottál semmit. Utazásra pompás a nap.