Horoszkóp 2018. február 14.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha munkáról, megélhetésről van szó, akkor minden okod meglehet az örömre. Előfordulhat, hogy korábbi erőfeszítéseknek szüretelheted most le a gyümölcsét. Ha pénzről van szó, ugyan nem fogsz térdig gázolni a húszezresekben, de nem panaszkodhatsz…

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Pénzügyeid olyan jól alakulhatnak, hogy ezen a téren kifejezetten elégedett lehetsz, ami persze boldogságot is hoz. Mindez kedvező hatást gyakorolhat a környezetedben élőkkel való kapcsolatodra is, hiszen sokkal kedvesebb vagy, amit a többiek értékelni fognak.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Jól érzed, egyre közeledik az a pillanat, amikor változtatni tudsz az életeden. Végre abba az irányba indulhatsz, amely sok olyan átalakulást hozhat magával, amelyektől talán korábban féltél, ám most mindennél jobban vágyakozhatsz az új helyzetre.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy a szerelmi életedben történnek olyan változások, amelyek nyomán minden okod meglehet az örömre. De az is előfordulhat, hogy a társaddal olyan beszélgetésre kerül sor, amelyeknek most van itt az ideje. Lopásveszélyes a nap, ügyelj az értékeidre!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meglehet az örömre. Ráadásul olyan események is történhetnek, amelyek jó hatást gyakorolhatnak a biztonságérzetedre. Utazás nagyon jól sikerülhet, és egy találkozás miatt valamiről megváltozhat a véleményed.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Amennyiben szülő vagy, gyermekeddel az ő számára fontos kérdésekről beszélhettek. Akár a szinglik táborához tartozol, akár párkapcsolatban élsz, egy találkozás miatt a fellegekben érezheted magad. A régi kapcsolatok fordulóponthoz érkezhetnek.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Kedvez a mai nap ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének. De az is lehet, hogy olyan lehetőséget sodor az utadba az élet, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondanod, mert a későbbiekben ennek hatására fantasztikus sikert érhetsz el.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Mindent elérhetsz, amit csak akarsz! Előfordulhat, hogy valaki még a gondolataidat is kitalálja, és lehozná neked az égről a csillagokat. A baráti kapcsolatok a későbbiekben fontosabbá válhatnak: jó ismerősöd a segítségedre lehet lényeges kérdésben.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Fontosabbnak érezheted olyan ismeretek megszerzését, amelyek az univerzum és a benne elfoglalt helyed jobb megértését szolgálják. Például ilyen a vallás, a filozófia, idegen kultúrák, ezotéria, okkultizmus. Kiváló a nap jogi ügy intézésére is.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Elméd a mai napon tiszta és éles, optimizmusod pedig határtalan lehet. Mindehhez kellő önfegyelem is társulhat, így aztán a legnehezebb problémákkal is meg tudsz birkózni. Közlekedés során légy óvatos, mert balesetveszélyes ez a mai nap!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A munkában, megélhetésben érhetsz el a mai napon jó eredményeket. Ha a feletteseddel szeretnél már egy ideje komolyabban elbeszélgetni, akkor erre most jöhet el a pillanat. Amennyiben szülő vagy, a mai napon teljesítsd csemetéd kérését.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Kiváló a mai nap elmélyült, komoly, hasznos és fajsúlyos eszmecserékre. Találkozhatsz valakivel, akinek a nézetei fontos befolyással bírnak a gondolkodásodra. Régi emlék elemi erővel törhet fel a lelkedből, aminek hatására könny szökhet a szemedbe.