Horoszkóp 2018. február 13.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Minden okod meglehet az örömre, hiszen olyan híreket hallhatsz, amelyek hatására hosszabb időn keresztül örömödben fülig érhet a szád. Kissé ingerlékenyebbé is válhatsz, ezáltal harciasabb embereket vonzhatsz magadhoz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Hasznodra válhat az önvizsgálat, mert ennek hatására rájöhetsz, hogy az elfojtott düh vagy frusztráció lehet az oka annak, hogy a dolgok másként alakulnak, mint ahogyan azt szeretnéd. Az önvizsgálattal rájöhetsz, hogy min és hogyan kellene változtatnod.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon képes lehetsz az átfogó szemléletmódra, és kellő előrelátással tudsz tervezni. Amennyiben új és nagyobb fába kívánod vágni a fejszéd, akkor a sors minden lehetőséget megteremt ahhoz, hogy a későbbiekben sikert sikerre halmozz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Fontos, hogy mások nézeteivel, véleményével szemben nagyobb türelmet tanúsíts, és ennek hatására még a szervezőkészséged is hatékonyabbá válhat. Légy körültekintő, mert fontos részletek észrevétlenek maradhatnak, és a tévedés sokba kerülhet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Jobban megértheted önmagadat, és rájöhetsz arra is, hogy milyen érdekek, célok vezérelnek. Olyan tény is a tudomásodra juthat, amely a jövőddel kapcsolatos, és amely miatt megtelhet a lelked boldog várakozással. Az egészségedre jobban vigyázz!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Megfordulhat a fejedben, hogy talán kár volt megszüntetni egy olyan kapcsolatodat, amely korábban fontos volt. Mivel egyre többet gondolsz az illetőre, ezért előfordulhat, hogy bevonzod őt az életedbe. Ha találkozol vele, érdemes nekifutni egy tisztázó beszélgetésnek.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Most megértheted, hogyan illeszkednek mindennapi életed kis darabkái az univerzumba. Ha utazol, fantasztikus élményekben lehet részed. Ha családtagokkal töltöd az időd nagy részét, akkor kiszolgálásban, traktában lehet részed.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A memóriád átlagon felül jól működhet, ennek köszönhetően olyan dolgok is eszedbe juthatnak, amelyeket talán évtizedekkel korábban sajátítottál el, és most van szükséged erre a tudásra. Mindenféle üzleti tranzakcióra kiváló ez a nap. A pozitív gondolkodásod nagy segítséget jelenthet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Elméd a mai napon tiszta és éles, optimizmusod határtalan, amihez önfegyelem is társul, így aztán a legnehezebb problémákkal is meg tudsz birkózni. Nyitott válhatsz új információkra. Sőt, olyan téma is felmerülhet a mai napon, ami mélyen elgondolkodtat.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Pozitív hozzáállásod, optimizmusod és nagyobb távlatokat is átfogó gondolkodásod nyomán olyan tervek születnek, amelyek hatására másként látod a világot és benne a saját helyed. Nagyobb vásárlást érdemes lenne elhalasztani, mert később sokkal olcsóbban bonyolíthatod.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha elég időt hagysz magadnak, akkor képes leszel a finom részleteket is észrevenni, és minden, pénzzel, megélhetéssel kapcsolatos lépésed tökéletes lesz. Ennek hatására környezetedben többen úgy gondolhatják, hogy neked csak megszületni volt nehéz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Túlérzékenység jellemző rád a mai napon, ezért fordulhat elő, hogy olyan dolgokon is megsértődhetsz, amelyet korábban talán észre sem vettél. Nagyon fontos, hogy megőrizd a humorérzéked, és ha kell, akkor saját magadon is tudja nevetni! Ez a siker záloga.