Horoszkóp 2018. február 11.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan régi dolog juthat az eszedbe, amely miatt összeszorulhat a gyomrod. Az emlékek miatt könny szökhet a szemedbe. A mai napon jól tennéd, ha csak pihennél, lógatnád a lábad. Mert kevesebb kedvet és erőt érezhetsz a munkához.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon egyenlő arányban adhatod és kaphatod a szeretetet. Nem esik nehezedre az sem, hogy önmagadat add és az életkedvvel erős vonzást gyakorolhatsz a környezetedre. De az is lehet, hogy valaki kellemes meglepetéssel szolgálhat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon képes lehetsz közvetlen módon viselkedni anélkül, hogy bárkit is megbántanál. A legtöbben értékelni is fogják az őszinteségedet. A mai nap nem alkalmas a vásárlás bonyolítására, mert felesleges dologra dobhatod ki a pénzt.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy új szerelem alakul ki. De az is megtörténhet, hogy egy régi kapcsolatban történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt úgy érezheted, a boldogság kék madara telepszik a válladra. Családtagnak szüksége van rád.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon azért alakulhat ki probléma, mert nehezebben tudod kifejezni magad. Különösen akkor, ha érzelmekről van szó. Megtörténhet, hogy képtelen vagy valakivel tovább toleránsan viselkedni, és ez a kapcsolatotok végét jelentheti.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A józanész felülkerekedhet a romantikán, képessé válhatsz elfogulatlanul viselkedni, és ennek hatására mindenféle nehézséggel fel tudod venni a harcot. A most kezdődő kapcsolatokban később alakulhat ki zavaró helyzet, és a viszony megszakadhat.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Hajlamossá válhatsz a mai napon félrevonulni és hideg fejjel gondolkodni. Sőt, az is megeshet, hogy befelé fogsz tekinteni, aminek segítségével jobban megértheted saját magadat, és azt a helyzetet, amiben vagy. Külföldi utazás tervezésére kiváló a nap.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Furcsa kettősség jellemezheti a mai napot: egyfelől szólíthat a kötelességtudat, másfelől viszont szeretnél egy kicsit lazítani, szórakozni. Maradj inkább a kötelességnél, mert ha nem ezt teszed, nem érezheted jól magad a bőrödben.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A humornak soha nem vetted talán még annyira hasznát, mint a mai napon. Amely átsegíthet a nehéz helyzeten. Sőt, ennek hatására olyan valakivel is ki tudsz békülni, akivel talán már jó ideje fasírtban lehettél. Egy régi emlék miatt könnyes lehet a szemed.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon olyan emberek társaságát keresheted, akik mások, mint amilyen te vagy. Bármilyen kapcsolat, amely most kezdődik rövid életű, de rendkívül intenzív lehet. Ha utazol, akkor jól fogod érezni magad. Ha vásárolsz, anyagilag jól járhatsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy valaki kellemes meglepetésben részesíthet. De az is megeshet, hogy te találhatsz rá egy olyan lehetőségre, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. Egy idős, beteg személynek szüksége van a támogatásodra.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ma javíthatatlanul romantikus lehetsz, amikor hajlamossá válhatsz az álmodozásra. Ami nem baj, mert így tökéletesen kikapcsolódhatsz, és feltöltheted az energia raktáraidat. Hiszen a következő héten minden erődre és energiádra szükség lesz…