Horoszkóp 2018. február 10.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A pénzedre jobban kellene ügyelned, mert olyan dologra adhatsz ki, amivel nyomban meg is célozhatod a kukát. Hajlamossá válhatsz a nagyvonalúságra, ami nem lenne baj akkor, ha ismernéd a mértéket. Ennek hiányában magadat hozhatod kínos helyzetbe.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon együttérzésre kellene szorítani magadat, elsősorban a társkapcsolatok terén. Így kerülheted el, hogy a társad úgy érezze, keresnie kellene előled a menekülési útvonalat. Ha kulturális eseményen veszel részt, ezt feldobottá tehet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Hajlamossá válhatsz a túlzásra, ezért nagyon fontos, hogy minden tekintetben fékezd magad. A túlzott magabiztosság és az optimizmus könnyen tévútra vihet, ha nem gyakorolsz kellő önmérsékletet és óvatosságot. Tölts több időt a szabadban.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy hajlamossá válhatsz tovább nyújtózni, mint ameddig a takaród ér. Egy kis önmérséklettel azonban optimizmusodat és önbizalmadat a javadra tudod fordítani. Kellemes találkozásban is részed lehet. Valaki szomjazza a dicséretedet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon többnyire tervező-szervező kedvedben lehetsz, és ebben mindaddig jó lehetsz, amíg nem akarod a többiek életét is illetéktelenül a saját magad megszervezni. Végezd el a munkát, amit mára terveztél, utána lógasd a lábad.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon nem leszel megáldva határtalan energiával, de annyi mindenképpen lesz, amennyi a tényleges elvégzendő feladatokra való koncentráláshoz szükséges. A környezetedben van depressziós személy, akinek szüksége van rád.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Pozitív hozzáállásodnak és együttműködési készségednek köszönhetően remek munkát végezhetsz, és pompás kapcsolatot építhetsz ki. Olyan gondolatok is foroghatnak a fejecskédben, amelyek utazással, szórakozással kapcsolatosak.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Pozitív viszonyulásod mindenhez és mindenkihez kellemes időtöltést ígér olyanok társaságában, akiket szeretsz, akik fontosak neked. Ha szülő vagy, gyermekeddel való közös program feldobottá tehet. Idős vagy beteg személyről ne feledkezz meg.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Amennyiben a mai napon dolgoznod kell, akkor ehhez kedvet érezhetsz, ennek hatására éghet a kezed alatt a munka. De a konyhában is serénykedhetnél: főzési vagy sütési tudományoddal elkápráztathatod a környezetedben élőket.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon több dolog alakulhat a szád íze szerint. Mindez a pozitív hozzáállásodnak köszönhető. Remek alkalom kínálkozik arra is, hogy áttekintsd a terveidet, és ezekből elhagy azt, amiről úgy vélekedhetsz: nem éri meg erőt pazarolni rá.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Az lenne a legjobb, ha elébe mennél az eseményeknek. Hiszen a szellemed ma nyitottá válik a nagy léptékű témákra, ami az univerzum jobb megértését szolgálja, a maga teljességében. Legyen bármilyen az idő, tartózkodj a szabad levegőn.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon kevesebb kedvet érezhetsz a munkához, a feladatok ellátásához. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki nincs rád túlságosan jó hatással. Próbálj meg most olyan dolgokat végezni, amelyek örömmel töltenek el.