Horoszkóp 2018. február 9.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A szerelmi kapcsolatokban elfogadhatatlan helyzet jöhet létre, amely akár a viszony végét is jelentheti. Ha szülő vagy, akkor csemetéd miatt kerülhetsz bonyolult helyzetbe, amelynek a megoldásához kérd ki idősebb, tapasztaltabb személy tanácsát.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon nagyon óvatossá válhatsz, de megeshet, hogy túlságosan szőrszálhasogató lehetsz. Ez pedig nincs jó hatással a kapcsolataidra. De az is megeshet, hogy a pénzügyeid alakulása miatt válhatsz egyre idegesebbé.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Olyan valaki van a közvetlen környezetedben, akinek a stílus miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Próbálj meg türelmesebb lenni, így elkerülheted, hogy olyan helyzetbe kerülj, amibe nagyon nem szeretnél. Ha orvoshoz készülsz, sokat várakozhatsz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon kissé nehezedre eshet a kommunikáció, talán attól is félhetsz, hogy kiadod magad. Ha olyan dolgot mondasz el, amit nem kellene. Próbálj meg a pozitív dolgokra koncentrálni, így kerülhetsz ki a negatívnak bátran nevezhető spirálból.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan valaki juthat az eszedbe, aki már jó ideje nincs a látókörödben. Aki egykor talán fontos szerepet játszott az életedben, de erről már szó sincs. Ha szülő vagy, csemetéd miatt minden áldozatra készen állhatsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napot szenteld a részletekkel való foglalkozásra és a szükségessé vált környezeti változások végrehajtására. A nagy áttekintést igénylő tervek elkészítését és az ilyen jellegű munkálatokat hagyd máskorra. Hivatalos ügyet ma bonyolíts.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Konzervatív és óvatos hozzáállás jó szolgálatot tehet aprólékos munkálatoknál, de hiányozhat most belőled a kellő áttekintés, ami pedig hosszú távú tervek készítésénél nélkülözhetetlenek. Ne adj kéretlenül senkinek sem tanácsot, mert megbánhatod.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon kevesebb kedvet érezhetsz ahhoz, hogy emberek közé menj, hogy társaságban töltsd az idődnek a nagy részét. Ha megoldható, akkor a mai napra vegyél ki szabadságot. Ha nem, akkor próbálj meg jó képet vágni mindenkihez.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ne mondható el a mai napon, hogy épp a napsugaras boldogság és pozitív gondolkodás mintapéldánya lennél. Magányosnak érezheted magad. De az is lehet, hogy egyszerűen félrevonulsz, mert nincs még a kommunikációhoz sem kedved.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Gondolkodásod komoly, alkalmas vagy a mai napon a fegyelmezett szellemi és fizikai munkára egyaránt. De ne hajtsd túl magad. Lehet az is, hogy fontolóra veheted egy kapcsolatodnak a jövőjét, és az is lehet, hogy a szakítás mellett döntesz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Légy a mai napon különösen óvatos, mert még az is lehet, hogy összetörheted magad. A mai napon kevesebb kedvet érezhetsz praktikus dolgokkal való foglalkozásra. Inkább csak álmodoznál, ami azért jó, mert ez szellemileg kikapcsolhat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Légy a mai napon mindenféle üzleti tárgyalás során nagyon óvatos, mert különben olyan dologra ragadtathatod magad, amely miatt később kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Pénzügyek dolgában óvatosabbnak kellene lenned, mert kár érhet.