Horoszkóp 2018. február 8.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A házasságokban, régi együttélésekben minden a legnagyobb rendben lehet akkor, ha alkalmazkodsz a társadhoz. Ha anyagiakról van szó, akkor minden okod meg lehet az örömre: a pénz most úgy vonzódhat hozzád, mint mágnes a vashoz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon mindenkivel egy hullámhosszra kerülhetsz, amikor nem akarsz vitába bonyolódni. A sors olyan helyzetet is teremthet, amikor a nézeteltéréseket el tudod simítani. Amely közösségnek a tagja vagy, abban a figyelem középpontjában állhatsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Alkalmassá válhat a pillanat, hogy megbeszéld és tisztázd a kapcsolataidat nem csak a szeretteiddel, hanem azokkal is, akikkel talán a munka szálai kötnek össze. Ha valamivel most nem értesz egyet, akkor légy nyitott a kompromisszumra.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon minden bizonnyal jól fogod érezni magad a bőrödben. És az is lehet, hogy sokkal engedékenyebb lehetsz most, mint általában máskor. Hajlasz a kompromisszumra, így aztán elkerülheted a szóváltást, vagy a kínos szituációt.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Jelentős szellemi energiával rendelkezhetsz a mai napon. Ennek hatására érthetően ki tudod fejezni a gondolataidat. Ha nem ragaszkodsz az elképzeléseidhez körömszakadtáig, akkor még egészen régi dologban is sikert sikerre halmozhatsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Nagyon jól tudod a hivatalos ügyeket a mai napon bonyolítani. De az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki a későbbiekben komoly kapcsolati tőkének számíthat majd az életedben. Közlekedés során bosszantó helyzet jöhet létre.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ingerlékennyé válhatsz a mai napon, és a legapróbb dolgok is kihozhatnak a sodrodból. Nem veled van a baj, hanem csak kellemetlenkedő alakokkal hozhat össze a sors. Ezért hallgass a megérzéseidre, amelyek megsúghatják, mit kellene ma elhallgatnod.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A magadba fojtott düh, vagy ellenségeskedés balesetveszéllyel járhat, mer lobbanékony viselkedésre hajlamosíthat. Figyelj jobban oda és légy nagyon óvatos, különösen utazás, vezetés közben. Kerüld a rosszkedvű, kötözködő embereket is.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon óvatosan kellene eljárnod az ügyeidben. Ugyanis kellő tapintat hiányában úgy tűnhet, hogy mindenki ki akar kezdeni veled. Valójában te keltesz tudattalanul ellenséges helyzeteket. Ha ezzel tisztában vagy, jól alakulhat a napod.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Fékezned kell magad a mai napon másokkal szemben. Törekedj arra, hogy mindenkivel világosan és egyértelműen közöld a gondolataidat. Így kerülheted el a félreértéseket, vagy azt, hogy olyan valakit tegyél az ellenségeddé, akit nagyon nem kellene.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Világosan kellene kifejezni magadat, így kerülheted el a félreértést. De az is lehet, hogy olyan valakivel találkozhatsz, aki a későbbiekben hozzájárulhat ahhoz, hogy sikeressé válj. Ha párkapcsolatban élsz, társadnak fantasztikus ötlete támadhat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Szellemi érdeklődésed és nyitottságod a szokottnál is nagyobb lehet. Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak. De az is megeshet, hogy olyan valaki bukkanhat fel az életedben, aki miatt boldognak érezheted magad.