Horoszkóp 2018. február 7.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan pénz ütheti a markodat, amelyről talán még a legmerészebb álmaidban sem mertél látni. De az is lehet, hogy barátnak, jó ismerősnek a hatására előnyös helyzetbe kerülhetsz. Ne felejtsd el megköszönni mindazt, amit veled tesznek.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan események, amely miatt ez a mai nap akár csodásnak is nevezhető. De az is lehet, hogy olyan dolog juthat a tudomásodra, amely miatt örömödben talán még képes lennél táncra is perdülni.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Rendkívül mozgalmas lehet ez a mai nap, ami nem baj, mert békés és harmonikus környezetben tudsz dolgozni. És ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy olyan sikert érj el, amely nagyon jó hatást gyakorolhat a jövődre. Érdemes új dologba kezdeni.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon az elképzeléseid, a terveid kivitelezése nem ütközik akadályokba, és ez is hozzájárulhat ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben. A munkahelyeden nagyon jól vélekedhetnek rólad. Ezért használd ki az időt, most add elő az elképzeléseidet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai nap pergő üteme és felpezsdült szellemi aktivitásod nyugtalanná és idegessé tehetnek. Próbálj meg békés és csendes környezetet teremteni a mai napon magad körül. Ugyanis csak így érheted el mindazt, amit tervbe vettél, amit szeretnél.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Váratlan meglepetésekben bővelkedhet ez a nap. De az is lehet, hogy hirtelen, egyik pillanatról a másikra olyan szituáció jöhet létre, amelynek hatására megvilágosodhatsz. Rájöhetsz még arra is, hogy nincsenek az életben véletlenek.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ne habozz megváltoztatni a véleményedet akkor, ha rájössz arra, hogy tévedtél. A mai napon hozott döntéseket később valószínűleg felül kell majd vizsgálni, és változtatásokat végrehajtani. Balesetveszélyes a nap, nézz a lábad elé.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Kiváló alkalom kínálkozik arra, hogy elmond a véleményedet. Vigyázz azonban arra, nehogy elhamarkodott következtetésekre juss, mert az agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolnak. Ez megakadályozhat abban, hogy körültekintően gondolkozz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A baráti kapcsolataidat sokkal jobban meg kellene becsülni, mint eddig. Ha kell, akkor önként siess valakinek a segítségére, és ne várj a tetteidért hálát. Érdemes lenne a nagyobb vásárlást elhalasztani, mert később sokkal jobban járhatsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Vannak a közvetlen környeztedben olyanok, akiknek a segítségére számíthatsz. Illetve olyan valaki tolhatja a szekeredet, akinek a szavára sokat adnak. Ne felejtsd el megköszönni a támogatást. Ingatlanügylet bonyolítására kiváló ez a nap.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon könnyebben megy a kommunikáció, mind szellemi, mind érzelmi szinten. Alkalmassá válik a pillanat az érzelmeidnek a tolmácsolására bármilyen kapcsolatodban. Ezáltal közelebb kerülhetsz valakinek a jobb megértéséhez.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A művészetek szinte valamennyi ágához nyitottá válhatsz a mai napon. Esztétikai élményt nyújthat szinte minden, amit ma magad körül látsz. Anyagi ügyek terén olyan váratlan helyzet jöhet létre, hogy meglepetésedben még a szavad is elakadhat.