Horoszkóp 2018. február 6.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy a közvetlen környezetedben van egy olyan személy, aki ma ünnepel, és akit most kellene felköszöntened. Ne fukarkodj a dicsérő, elismerő szavakkal. Az elektronika miatt a mai napon többet bosszankodhatsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon könnyedén meg tudsz beszélni olyasmit is, amit máskor szörnyen nehéznek találhatsz. Ne szaladsz el ezt az alkalmat fecsegéssel, pletykálkodással. Csak azokat a témákat hozd most szóba, amelyek igazán jelentősek, fontosak.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Mindenféle szellemi tevékenységnek kedvez ez a mai nap. Az is lehet, hogy olyan lehetőség juthat a tudomásodra, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondani, mert ezzel a későbbiekben jelentősebb bevételre és egzisztenciális sikerre tehetsz szert.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon sokkal többet kommunikálhatsz, mint általában. És, ha tudatosan törekszel is rá, most javíthatsz szinte bármilyen kapcsolatodon a hasznos és a tartalmas eszmecserék révén. Bírságveszélyes a nap, tartsd be a szabályokat.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A részletek iránti érzéked nagy segítségedre lesz a bonyolultabb üzleti tárgyalások és megbeszélések idején. Képes leszel ugyanis világosan és hatékonyan kommunikálni, amivel a saját malmodra hajthatod a vizet. Váratlan találkozás felvillanyozhat.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy a munkában olyan sikeres lehetsz, hogy glória ragyoghat a fejed fölött. A szerelem egén viharfelhők alakulhatnak ki. Ha a veszekedést szeretnéd elkerülni, akkor most neked kellene a kedvesedhez alkalmazkodni.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Fantasztikus pillanatokat élhetsz át, amikor olyan valakivel hozhat össze a sors, aki miatt felkerülhet a szemedre a romantika rózsaszínű szemüvege. De az is lehet, hogy a társad olyan dologgal állhat elő, amely nagyon is a kedvedre lehet…

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A kommunikáció mindenféle formája jól fog menni. Akivel most hoz össze a sors, azzal akár az életed is összekötheted. Ezzel a személlyel olyan dolgokról beszélgethetsz, amely neked fontos. Hivatalos ügyek intézésére kiváló a mai nap.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A közvetlen környezetedben vannak olyanok, akik miatt az életedet könnyebbnek érezheted. De az is lehet, hogy te vagy az, aki olyan dolgot tesz, amivel valaki másnak okozhatsz örömöt. Olyan ajándékot kaphatsz, amitől leeshet az állad is.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon jól tennéd, ha jobban figyelnél a rokonodra. Különösen akkor, ha van közöttük olyan, akinek betegséggel küszködik. A gondoskodásoddal hozzájárulhatsz ahhoz, hogy az illető végre a gyógyulás útjára lépjen. Nagyobb vásárlást most bonyolíts.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Észjárásod a mai napon világos és pontos, amely elősegítheti a tárgyilagos és hatékony kommunikációt. Érdemes a mai napon állásinterjút, vagy fontosabb megbeszélést bonyolítani. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Kíváncsiságod a mai napon felélénkülhet és az is lehet, hogy új dologba kívánod a fejszédet vágni. A terveidet nem kellene senkivel sem megosztani, mert talán nem is sejted, de a közvetlen környezetedben több az irigy ember, aki keresztbe tud tenni neked.