Horoszkóp 2018. február 5.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében pompás lehet a mai napod, amikor több olyan dolog sikerülhet, amellyel már jó ideje foglalkozol. Ha szülő vagy, akkor előfordulhat, hogy a csemetéd miatt át kell szervezned a napodat. Nagyobb vásárlást most bonyolíts.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Hangulatodra a mai napon a hullámzás lehet a jellemző. Ebben nagy szerepet játszhat az is, hogy a munkahelyeden vannak olyanok, akiket akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Próbálj meg alkalmazkodni. Ennek a napnak is vége lesz egyszer…

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Kellemesen alakulhat ez a nap, amikor olyan valakivel válthatsz szót, akit kedvelsz, akivel mindig nagyon jól sikerültek a beszélgetések, találkozások. A kollégáid között van azonban olyan valaki, aki a hátad mögött áskálódik. Tarts távolságot tőle.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz. Vagyis legyen csak központi témád az anyagiak, mert jól tudod képviselni a saját érdekeidet az életnek ezen a területén, és jelentősebb összeg ütheti a markodat. Kollégának légy a segítségére.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan dologba vághatod a fejszédet, amelyről a körülötted élők úgy gondolhatják: túlságosan nagy. Ne törődj senkivel, csak saját magadra hallgass, mert az életnek ezen a területén valóban később fantasztikus eredményt érhetsz el.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Kellemesen alakulhat ez a mai nap. Különösen akkor, ha pénzről van szó, mert ebben a témában rendkívüli sikereket érhetsz el. Megfordulhat a fejecskédben a változtatásnak a gondolata. Amit azért felejts el, mert rosszabbul helyzetben lehetsz mind most.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Hangulatod a mai napon jónak mondható. Hiszen olyan dolgok történhetnek, amelyek sikeressé tehetnek. Olyan hír juthat a fülecskédbe, amely miatt másként láthatod a világot. Hálát és örömet is érezhetsz, hogy a dolgok nem veled történtek meg.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan valaki rajonghat érted, akire nem vagy kíváncsi. Az illetőt úgy tudod leszerelni, hogy nem lesz belőle sértődés. Anyagi ügyeid alakulása miatt viszont minden okok meg lehet az örömre. Orvosi vizsgálatot érdemes most bonyolítani.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Váratlan találkozás miatt örömödben fülig érhet a szád. De az is lehet, hogy olyan valaki bukkanhat fel az életedben, akivel már jó ideje nem találkoztál. Akivel ugyanott tudjátok a beszélgetést folytatni, ahol korábban abbahagytátok.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A közlekedés során kerülhetsz idegtépő helyzetbe. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, és mindenhova a megszokottnál jóval korábban indulj. Így nem fogsz elkésni sehonnan. A munkában jó lehetőség adódhat, amelyet ne ossz meg senkivel.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Alapvetően jónak mondható ez a mai nap, amikor olyan kedvező lehetőség is felbukkanhat, amelyen el kellene gondolkodnod, és megbeszélni olyan valakivel, akiben bízol. Érdemes a mai napon fogyókúrába kezdeni, és sportolni.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy a munkahelyén alakulhat ki kellemetlen helyzet, ami miatt feszültté válhatsz. Olyan valakivel kellene megosztani a gondodat, akiben bízol, aki olyan tanácsot tud adni neked, amelyet ha megfogadsz, kikászolódhatsz a lehetetlen szituációból is.