Horoszkóp 2018. február 4.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A pénzedre a mai napon jobban kellene ügyelned! De az is lehet, hogy olyan dologra adsz ki, amely nem éri meg az árát, vagy amellyel nyomban meg is célozhatod a kukát. Az egészséged megőrzéséért a mai napon sokat tehetsz!

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A közvetlen környezetedben vannak olyanok, akik miatt az idegeid a mai napon megfeszülhetnek. Próbálj meg higgadt maradni, mert csak így tarthatod a kezedben a gyeplőt, és csak így érheted el mindazt, amit szeretnél. Utazás remekül sikerülhet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan események történnek veled, amelyek hatással lesznek a jövődre. Összefuthatsz egy olyan személlyel, akinek adnod kellene a szavára, mert ez hozzásegíthet a későbbiekben a sikerhez. Randevú nagyon jól alakulhat.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A közvetlen környezetedben vannak olyan személyek, akikkel remekül kijöhetsz. Olyan témákról kommunikálhatsz velük, amelyek téged erősen foglalkoztatnak. Érdemes a mai napon új receptet kipróbálni, mert fantasztikus lesz a siker, amit elérhetsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Ráadásul ez akkor is megtörténhet, ha nem tartozol a szinglik táborába. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel töltsd az időd nagy részét, mert nagy szüksége van most rád!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Kellemesen telhet ez a mai nap. Főleg akkor, ha engedékeny vagy a közvetlen környezetedben élőkkel szemben. Ha dolgoznod kell, akkor minden a legnagyobb rendben lesz. Ha utazol, pompásan érezheted magad. Próbálj ki egy új ételreceptet!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Vannak a környezetedben olyanok, akiknek legszívesebben lekevernél egy óriási pofont. De az is lehet, hogy valaki túlzásba esik, és te csak döbbenten állsz a viselkedése előtt. Bírságveszélyes ez a nap, tartsd be a szabályokat!

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, olyasvalakivel hoz össze a sors, akinek a viselkedése előtt döbbenten állsz. Netán valaki túlzásba esik, és emiatt te érezheted kellemetlenül magadat. Baráti kapcsolat sokkal fontosabbá válhat a következő időben.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Légy nagyvonalú, és akkor nem kell csalódást elszenvedned. Megtörténhet, hogy sokkal többet gondolsz egy olyan személyre, akivel egykor szoros volt a kapcsolatod. Megtapasztalhatod a gondolat teremtő erejét, mert az illető felbukkanhat!

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy olyan dolgok foglalkoztatnak a mai napon, amelyek a másik dimenzióval kapcsolatosak. Előfordulhat, hogy összefutsz egy olyan személlyel, akivel már régen találkoztál, pedig talán korábban jó kapcsolatban voltatok.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A nap legfontosabb feladata: mértékletesnek maradni az élet szinte minden területén. Ám ez nem lesz könnyű… Kellemes meglepetésben is részed lehet. Érdemes lenne nagyobb takarítást a mai napon megejteni, mert most éghet a kezed alatt a munka.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Hajlamossá válhatsz a túlzásokra. Ennek azonban olyan következményei lehetnek, amelyek miatt később összeszorulhat a gyomrod. Érdemes a mai napon nagyobb vásárlást bonyolítani, mert anyagilag különösen jól járhatsz. Kulturális program feldobottá tehet.