Horoszkóp 2018. február 3.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha egy mód van rá, akkor ma ne dolgozz, hanem csak lógasd a lábad. Ha utazol, akkor minden a legnagyobb rendben lesz. Amennyiben barátokkal, jó ismerősökkel találkozol most, akkor lelki és szellemi energiaraktáraidat feltöltheted.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy megtapasztalod a telepátiát: akire gondolsz, az szinte abban a pillanatban jelentkezhet. Előfordulhat, hogy ma olyasmiket vásárolsz, amelyek fontosak, és mindent jutányos áron szerezhetsz be. Tölts több időt a szabadban!

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Érdemes lenne a mai napot társaságban tölteni, mert olyan személyekkel beszélgethetsz, akiket nagyra tarthatsz. Ráadásul olyan témákról eshet szó, amelyek főként téged érdekelhetnek. Ha utazol, akkor remekül fogod érezni magad.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Itt a ragyogó alkalom, hogy olyasmikkel foglalkozz, amelyek érdekelnek, és örömet szerezhetnek. Ha dolgoznod kell, akkor a munka most nem esik nehezedre. A szerelmi ügyekben ne kérj tanácsot senkitől, mert amit kaphatsz, az inkább árt, mint használ.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A kellemes meglepetés napja lehet ez a mai. Olyan esemény történhet veled, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. De az is előfordulhat, hogy olyan személlyel hoz össze a gondviselés, aki nagy hatást gyakorol rád, és hála neki, jókedvre derülsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Kedvez a mai nap minden, otthonnal, lakással, rokonokkal kapcsolatos tevékenységnek. Talán érdemes lenne olyan munkát végezni, amelyet már egy ideje fontolgatsz, vagy halogatsz. Iratok rendbetételére is kiváló ez a nap.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy olyan események történnek a mai napon, amelyeknek köszönhetően úszhatsz a boldogságban. Elégedettnek érezheted magad, ami olyan sugárzóvá tehet, hogy vonzod az azonos és az ellenkező nemű embereket egyaránt.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Energikus lehetsz a mai napon, és olyan ügyeknek is pontot tehetsz a végére, amelyek már egy ideje foglalkoztatnak. Ha szülő vagy, akkor a csemetéddel tölts több időt, főként a szabad levegőn! Kellemes találkozásban is részed lehet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A sikeres kommunikáció napja is lehet a mai. Most főként a neked tetsző dolgok kerülhetnek terítékre, és ebben remekül tudod képviselni a saját érdekeidet. Ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben, szükség van testmozgásra a szabad levegőn.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Anyagi ügyek kerülhetnek a figyelmed fókuszába. Olyan dolgokra is rájöhetsz, amelyek révén több pénz maradhat a zsebedben. Érdemes a nagyobb vásárlásokat most bonyolítani, mert anyagilag nagyon jól járhatsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kellemesen alakulhat ez a mai nap, különösen akkor, ha egy elesett vagy nehéz helyzetben lévő személyre több figyelmet fordítasz. Megeshet, hogy olyasvalakivel hoz össze a sors, akivel nagyon gyorsan kerülhettek közös nevezőre.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Az lenne a legjobb, ha ma nem a munkával foglalkoznál, hanem lazítanál. Ha dolgoznod kell, akkor kollégával nagyon jól kijöhettek, és az idő csak úgy elrepülhet. Ha tanulmányokat folytatsz, a mai napon agyad úgy szívja magába a tudást, mint szivacs a vizet.