Horoszkóp 2018. február 2.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan beszélgetést folytathatsz a mai napon, amely elsősorban neked fontos. Egy barátságról bebizonyosodhat, hogy kiállja a legnehezebb próbát is, és megerősödhet. De az is megeshet, hogy olyan ügyről hallasz, amelyet muszáj megvalósítanod.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A munkában, megélhetésben olyan sikert érhetsz el, amelyre büszke lehetsz. Ha állást kívánsz változtatni, vagy a munkában tovább akarsz lépni, akkor a sors a segítségedre van: légy hát bátor, és cselekedj!

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad feszültebb, kevesebb a türelme, és ez elvezethet oda, hogy egyik pillanatról a másikra alakuljon ki őrült helyzet. Ezért próbáld megőrizni a hidegvéredet, különben az a lőporos hordó, amelyen ülsz, felrobbanhat.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A sikeres kommunikáció napjának is nevezhető ez a mai. Mivel remekül tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért érdemes a mai napot kihasználni, és előadni a mondandódat. A szerelem egén azonban viharfelhők tornyosulhatnak…

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon összekötheted a kellemest a hasznossal. Anyagi ügyeid alakulása révén elégedettséget érezhetsz. Közlekedés során bosszúség érhet. Olyan személy is felbukkanhat az életedben, akit akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A munkád során kapcsolatba kerülhetsz egy olyan személlyel, aki a segítségedre lehet. Vele talán még egy olyan problémádat is meg tudod oldani, amely talán már hosszabb ideje foglalkoztat, de eddig nem sikerült eltüntetned. Hivatalos ügyek intézésére jó a nap.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Érdemes lenne olyan dologgal foglalkozni, amely nemcsak hasznos, nemcsak a kötelességedet teljesíted, hanem amely örömet szerez. Egy titok juthat a tudomásodra, amelyet nagyon nehéz lesz magadban tartani. Mégis hallgatni kellene róla, ellenkező esetbe te kerülsz lehetetlen helyzetbe.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Kedvez az idő családdal kapcsolatos tevékenységeknek. De az is lehet, hogy olyan személlyel hoz össze a mai napon a sors, akinek a hatására elgondolkodhatsz a jelenlegi helyzeteden. Talán olyan változtatásra is képes vagy, amelytől eddig féltél.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Összességében jó lesz ez a mai nap, hiszen több olyan ügy sikerülhet, amelybe talán sok energiát tettél, mégsem érted el mindazt, amit szerettél volna. Az elektronika azonban nemcsak bosszúságot okozhat, hanem mélyebben zsebbe kell nyúlnod miatta.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Kiváló a mai nap olyan megbeszélésre, amely elsősorban rólad szól. Viszont senkinek a tanácsát ne fogadd meg, mert éppen az ellenkezője történhet, mint amit szeretnél! Megtörténhet, hogy egy kolléga borsot tör az orrod alá. Ne szállj most vele szembe!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Itt a ragyogó alkalom, hogy olyan tevékenységbe kezdj, amelyben nincs gyakorlatod, teljesen új számodra. Hivatalos ügyek intézésére kiváló ez a nap. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad igyekszik a kedvedben járni, amit értékelj!

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Összességében kellemes lesz ez a mai nap, amikor több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt a legmerészebb álmaidban láthattad. Valaki bonyolult helyzetbe kerülhet, emiatt szüksége lehet a segítségedre. Itt az ideje, hogy testmozgásba belekezdj!